Tutsak Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Tanıtım Fragmanı İzle


Güncelleme: 8 Eylül 2017 : 12:04
0

Yeni sezona hızlı bir giriş yapan Tutsak Dizisi Kanal D’nin iddialı dizileri arasına girmeyi planlıyor. Yapımcılığını İrfan Şahin’in üstlendiği Tutsak çekimleri tamamlamak üzere olduğunu açıkladı.

Çekimlerinin bitmek üzere olduğu dizinin ne zaman başlayacağı ve tanıtım fragmanı merak edilen konular arasına girmeyi başardı.

Oyuncularının da tamamlandığı Tutsak dizisinin konusu ise Genç yaşta büyük bir travma yaşayan Elif karakterinin hikayesini ekranlara taşıyacak.

Kanal d ekranlarının vazgeçilmezi olmayı planlayan Tutsak dizisi Eylül ayının ortalarında ekranlara gelecek. Heyecan dolu bekleyiş tanıtım fragmanı için devam ediyor. Dizinin yayın tarihi belli olur olmaz haberimiz altında güncelleme bilgisi verilecektir.


Tutsak Dizisi Konusu Nedir? Tutsak Dizisi Jenerik Müziği<<< tıklayınız


Tutsak dizisi tanıtım fragmanı ise henüz yayınlanmadı. Tutsak dizisinin tanıtım fragmanı yayınlanınca haberimiz güncellenecektir. Yapımcılığını 1441 Productions-İrfan Şahin’in, yönetmenliğini Serhan Şahin’in üstlendiği; başrollerini ise Gülper Özdemir, Caner Şahin, Pamir Pekin ve Seray Gözler’in paylaştığı iddialı yapım, geçmişte büyük bir trajedi yaşayan Elif adlı genç bir kadının hayata tutunma mücadelesini ekranlara taşıyacak.


Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri <<< Ayrıntılar için tıklayınız


Güncelleme: Yapımcılığını 1441 Yapım-İrfan Şahin’in üstlendiği, senaryosunu Gürkan Tanyas’ın kaleme aldığı, başrollerinde; Pamir Pekin, Gülper Özdemir ve Caner Şahin’in yer aldığı diziyi Serhan Şahin yönetiyor. Tutsak dizisi hakkında son dakika gelişmesi olmaz ise 19 Eylül Salı günü yayına başlayacak.

Tutsak Dizisi Tanıtım Fragman (Güncelleme: 27.08.2017)

https://www.youtube.com/watch?v=2-1nCURTDKo


Tutsak Dizisinin Çekimleri Nerede Yapılıyor? Dizi Nerede Çekiliyor? <<<<Ayrıntılar için tıklayınız