Tutsak Dizisi Konusu Nedir? Tutsak Dizisi Jenerik Müziği


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 19:18
1

Kanalların yeni projelerini ekrana getirmek için kıyasıya mücadele verdiği şu sıralar birbirinden farklı pek çok  yeni dizi haberi alıyoruz. Bu dizilerden bir tanesi de Kanal D’nin yeni gözdesi Tutsak…

İsmiyle bile tüyler ürperten dizinin konusu herkes tarafından oldukça merak ediliyor. Yeni sezon için hazırlanan dizinin konusu ile ilgili edindiğimiz bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Geçtiğimiz sezonu başarıyla kapatan Kanal D yine iddialı bir projeyi ekrana getirmeye hazırlanıyor. Dizinin Kasım ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Tutsak dizisinin kadın başrol oyuncusu son olarak Kara Yazı dizisinde rol alan Gülper Özdemir oldu. Pamir Pekin ve Caner Şahin ise dizinin erkek başrol oyuncuları olarak belirlendi. Dizinin yardımcı oyuncu kadrosu henüz belli değil..

Tutsak Dizisi Konusu ve Hikayesi

Dram türünde ekrana gelecek Tutsak dizisinin senaryosunu Serhan Şahin üstleniyor. Genç yaşta büyük bir travma yaşayan Elif karakterinin dram ve acı dolu hikayesini izleyiciyle buluşturacak.

Çekimlerine Ağustos ayında başlanması planlanan dizinin Eylül ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Sıra dışı konusu ve yürek burkan hikayesiyle Tutsak dizisi izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Dizinin yayın tarihi, günü ve bütün oyuncu kadrosu açıklanır açıklanmaz sitemizde yer vereceğiz.  Dizi hakkında görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşarak yapımcılara ulaşabilirsiniz. 

Tutsak Dizisi Oyuncu Kadrosu-Tüm Oyuncular ve Karakterleri (2)

Comments are closed.