Tutsak Dizisi Derin (Ceyda Kasabalı) Kimdir? Kariyeri-Sevgilisi-Oynadığı Diziler


Güncelleme: 29 Ağustos 2017 : 20:28
0

Kanal D ekranlarında gösterilen Tutsak dizisi ilk yayınlandığı günden beri ilgi ile izlenmekte. Özellikle dizide yer alan karakterler en aza dizi kadar ilgi uyandırmaktadır. İşte o karakterlerde birisi de Derin karakteri. Güzelliği ve oyunculuğu ile göz dolduran oyuncu kim? Gerçek adı, yaşı, boyu, sevgilisi.

Ceyda Kasabalı 3 Ocak 1987 İstanbul doğumludur. Oğlak burcunda olan Ceyda, kendi tabiri ile oğlan burcunun özelliklerini taşımaktadır. 168 cm boyunda olan güzel oyuncu 54 kg ağırlığındadır. Kahverengi saçlara sahip olan Ceyda yeşil gözlüdür.

Kendisi gibi oyuncu olan Fırat Albayram ile evlidir. Yılların Öcü isimli sinema filmi ile ismini duyuran güzel oyuncu daha sonra TRT ekranlarında gösterilen Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisinde Zahide karakterini canlandırmıştır.

Babam Sağolsun ve Tutsak gibi dizilerde rol alan Ceyda hakkında çok fazla bilgi bulunmmaktdır. Özel hayatını kameraların dışında yaşayan Ceyda ve Fırat çiftine mutluluklar diler ve Ceyda Kasabalı’ya kariyerinde başarılar dileriz.

Tutsak dizisinin konusu ve hikayesi nedir? İşte kısaca Tutsak dizisi konusu; Hayata umutla bakan, neşeli, masum, gururlu ve güzel bir genç kız olan Elif, ailesinin ölümüyle amcası tarafından kendisinden 30 yaş büyük bir adamla zorla evlendirilmiştir. Elif, kocası Sadullah’ın tehdidi altında evden dışarı bile çıkamadığı bir “tutsak” hayatı yaşamaktadır.

Elif’in tutsaklıktan kurtulma mücadelesini konu alan Tutsak dizisi aynı zamanda bir yeniden doğuşun hikayesidir.Tutsak dizisi Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşmaktadır. Tutsak dizisi ile ilgili detaylar için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.


Tutsak dizisi ile ilgili tüm detaylar <<< Tıklayınız