TRT’den Yeni Dizi Geliyor! Sıfır Noktası’nın Oyuncuları Kim?


Güncelleme: 5 Aralık 2018 : 17:45
0

TRT ekranlarında yayınlanacak olan Sıfır Noktası dizisinin çekimlerinin başladığı öğrenildi.

Sıfır Noktası dizisi ne zaman başlayacak? Sıfır Noktası dizisi konusu ne? Sıfır Noktası dizisi oyuncuları kim? Sıfır Noktası dizisi oyuncu kadrosunda kimler var? Sıfır Noktası dizisinin başrolleri kimler? Sıfır Noktası dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Sıfır Noktası oyuncuları kim? Sıfır Noktası yayın tarihi ne zaman?

Trt ekranlarında yepyeni bir dizi izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor. Kanalda yeni yıl içerisinde yayınlanması beklenen dizinin adı Sıfır Noktası.

Tayanç Ayaydın.

SIFIR NOKTASI DİZİSİNİN BAŞROLLERİ KİM?

Sıfır Noktası dizisinin başrollerinde Vildan Atasever ile Tayanç Ayaydın rol alıyor. Sıfır Noktası dizisinin belli olan diğer oyuncuları Hilmi Cem İntepe ve Anıl Tetik.

DİZİNİN YÖNETMENİ KİM?

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, dizinin yönetmen koltuğunda ise Mehmet Ada Öztekin oturmakta.

Vildan Atasever.

SIFIR NOKTASI YAYIN TARİHİ

Sıfır Noktası dizisinin çekimlerinin başladığı öğrenildi. Ne zaman ekranlarda olacağı henüz belli olmayan dizinin hangi günler yayınlanacağı da bilinmemekte.

SIFIR NOKTASI DİZİSİNİN KONUSU

Sokaklardan buz pistlerine uzanan gençlerin etkileyici öykülerine yer verilecek.

8 yıl önce Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, ilçedeki buz pistine gelenlere rahatsızlık veren sokaklarda yatan bir grup genci topluma kazandırmak için harekete geçmişti.

Hilmi Cem İntepe.

SOKAKLARDAN ŞAMPİYONLUĞA

Örnek bir davranışa imza atan başkan, vatandaşların sürekli şikayet ettiği, kendilerini toplumun dışına itilmiş hisseden gençlerden oluşan bir buz hokeyi takımı kurmuş ve bu özel takım da büyük takımları eleyerek Avrupa Şampiyonu olmuştu.

İşte bu başarı öyküsü yakında “Sıfır Noktası” dizisiyle seyirci karşısında olacak.

VİLDAN ATASEVER KİMDİR?

Vidan Atasever 26 Temmuz 1981 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Atasever ilkokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladı.

ÖDÜLLÜ OYUNCU

Vildan Atasever’in ilk oyunculuk macerası Perihan Mağden tarafından kaleme alınan “İki Genç Kız” filmiyle oldu. Bu filmle Altın Portakal ödülüne layık görülen Vildan Atasever bir sonraki “Kader” filmiyle 18. Ankara Uluslararası Film Festivali’nde en iyi kadın oyuncu ödülüne layık görüldü.

HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Azize, Kurtlar Vadisi, Kadın İsterse, Bıçak Sırtı, Yaralı Yürek, Gece Sesleri, Samanyolu, Başrolde Aşk, Osmanlı Tokadı, Yaz’ın Öyküsü ve Muhteşem Yüzyıl Kösem Vildan Atasever’in rol aldığı dizilerdir.

OYNADIĞI SİNEMA FİLMLERİ NELER?

İki Genç Kız, Kader, Osmanlı Cumhuriyeti, Gece ve The Memories of The Black Horses Vildan Atasever’in oynadığı filmlerdir.