TOLGA GÜLEÇ LEKE DİZİSİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR!


Güncelleme: 20 Mart 2019 : 00:32
0

En son Yüzleşme dizisinde konuk oyuncu olarak izleyici karşısına çıkan Tolga Güleç, mayıs gibi Atv’de başlayacak olan Leke dizisinin kadrosuna dâhil oldu. İşte detaylar…

HANGİ ROLDE OYNAYACAK?

Oyuncunun dizide Mehmet Tuna adında bir karaktere hayat vereceği söyleniyor. Başarılı bir iş adamı ve holdingde ceo yardımcısı olacağı da ekleniyor. Başrolde oynayan Yasemin karakterine de ilk bölümde ahlaksız teklifte bulunacağı iddia ediliyor. İki kardeşin verdiği zorlu hayat mücadelesinin konu alacağı Leke dizisinin mayıs ayında yayın hayatına başlaması bekleniyor. Şimdi Tolga Güleç kimdir? Açıklayalım.

TOLGA GÜLEÇ KİMDİR?

20 Eylül 1981 tarihinde İskenderun’da dünyaya gözlerini açmıştır. Lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Anasanat Dalı bölümünde tamamlamıştır. 2006 yılında başrolünde Beren Saat, Okan Yalabık ve Cansel Elçin’in bulunduğu, Hatırla Sevgili dizisinde oynamıştır. 2010 ve 2011 yılları arasında gene bir dönem dizisi olan Öyle Bir Geçer Zamanki ’deki “Ahmet” rolüyle tanınmaya başlamıştır. 2013 yılında, başrolünü İpek Karapınar’la paylaştığı Adını Kalbime Yazdım dizisinde rol almıştır. Aynı sene içerisinde, Sürgün İnek ve Eksik Sayfalar adlı sinema filmlerinde kendini göstermiştir. 2014 yılında Hayat Ağacı dizisinde “Kenan” karakterine hayat vermiştir. 2015’de ise Poyraz Karayel isimli dizide “Neşet” rolüyle izleyici karşısına çıkmıştır. En son rol aldığı dizi 2017 yılında Fazilet Hanım ve Kızları dizisi olmuştur.