Survivor 13 Mayıs 2017 Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İlk Elenme Adayları Kimler?


Güncelleme: 6 Mart 2018 : 09:01
7

Survivor geçtiğimiz hafta gönüllülerin kötü performansına şahit olmuş ve gönüllülerden bir isim adaya veda etmişti. Önceki haftalarda kötü performanslarına son vererek iyi bir performans sergileyen ünlüler geçtiğimiz hafta dokunulmazlık oyunlarını kazanarak adaya imzalarını atmışlardı. Survivor 13 Mayıs 2017 Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İlk Elenme Adayları Kimler?

Geçtiğimiz hafta Ogeday-Tuğçe ve Berna üçlüsünden Tuğçe adaya veda etmişti. Gönüllüler adına oldukça kötü geçen bir önceki haftaya nazaran bu hafta nasıl geçti? Survivor 13 Mayıs 2017 Dokunulmazlığı Kim Kazandı? İlk Elenme Adayları Kimler? Eleme adayları kimler oldu? Hangi takım dokunulmazlık oyununu kaybetti? İşte ayrıntılar…

Haberimiz en kısa zamanda güncellenecektir? Bizi takipte kalın… Sizde haftaya Survivor adasında yönelik görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz? Sizce adada denge var mı? Hangi takım daha güçlü? Adaya hangi isimlerin veda etmesi gerekir?

Ödül oyununu kazanan Ünlüler 13 Mayıstaki dokunulmazlık oyununa daha moralli başladılar. Ve gösterdikleri performans ile ilk turu alan ünlüler 2. turu da 6-2 alarak dokunulmazlık oyununu kazanmış oldular.

 

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadılar ve ilk eleme adaylarını da seçmiş oldular. İlk eleme adayları kimler? Gönüllülerden kim potaya girdi?

Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı Gökhan Oldu? Gökhan kimin ismini verecek? İlk eleme adayları kimler olacak? Sosyal medya baktığımız da Berna ve Volkan’ın isimlerinin çıkacağı yönünde. Anıl’ın gitmesini isteyen var. Takımı geriye düşürdüğü yönünde eleştiriler alıyor Anıl. Bakalım haftanın ilk eleme adayları kimler olacak?

Performans açısından Berna ve Anıl’ın gitmesini isteyenler bir hayli fazla. Oyunlarda takımın performansını düşüren isimler olarak biliniyorlar. Oylamada Berna ve Anıl’ın ismi çıktı. Gökhan’ın eleme adayı ise Volkan oldu.

Yarın ki yapılacak oylamada da bir yada 2 isim eklenecek. Aday kim veda edecek? Ünlülerden mi yoksa gönüllülerden mi bir isim 16 Mayısta elenecek?  14 Mayıs dokunulmazlık oyununu kazana takımı ve eleme adaylarını buradan öğrenebilirsiniz.

Survivor 2017 14 Mayıs Pazar Dokunulmazlığı Kim Kazandı? Elenme Adayları Kimler?

 

 

 

7 YORUMLAR

  1. Konu hakkında fikirlerinizi buraya yazabilirsiniz.
    kesin ünlüler kazanıyor..
    birazdan kişisel dokunmazlık oyunu kim kazanacak paylaşıcam…

Comments are closed.