Tv8 Ultimate Beastmaster Yarışma Formatı Nedir? Yarışmanın İçeriği Ne?


Güncelleme: 25 Kasım 2017 : 21:35
0

Daha önceden Acun’un da açıkladığı gibi Tv8‘de yeni bir yarışma programı ekranlara gelecek. Dünyada ilk defa 24 Şubat 2017’de  Amerika’da yayınlanan yarışma artık Türkiye’de. Tv8’de Ultimate Beastmaster rüzgarı çok yakında başlıyor. Peki Tv8 Ultimate Beastmaster Yarışma Formatı Nedir? Yarışmanın İçeriğinde neler olacak? İşte detaylar.

Ultimate Beastmaster, 24 Şubat 2017’de Netflix’te prömiyeri yapılan bir Amerikan rekabet gerçekliği şovudur. Gösteride sadece uluslararası yetenek gösterilmemekle birlikte, seçkin televizyon kulüpleri, aktörler, komedyenler ve sporcuların yer aldığı altı yerel sürüm vardır. Bu anlamda diğer yarışmalardan farklılaşmaktadır ve gösteride yarışan altı ülkeye ait 6 yorumcuda bulunmaktadır.

Her lokalize edilmiş versiyonda, özellikle de kurs yenileme zaferleri sırasında, tüm ülkelerdeki temsilcilerin tepkileri ortaya çıkıyor. Şov dünyada Netflix’te eşzamanlı olarak yayınlanan 10 Beastmaster bölümünden oluşuyor. İkinci sezonun 15 Aralık 2017’de Netflix’te galası yapacak.

Şovun altı ülkeye özel versiyonu var. Bunların ayrı ana makineler ve dilleri var, her ülkeden iki yarışmacı serinin ilk dokuz bölümünde yarışıyor. Tüm 10 bölüm aynı anda gösterilmektedir. Yarışma anında farklı ülkelerin temsilcileri kendi dillerinde yarışmayı sunup ve yorumluyorlar. İngilizce konuşan izleyiciler Terry Crews ve Charissa Thompson’u izlemek isterken, Portekizce, İspanyolca, Kore, Alman ve Japon izleyicilerin de kendi yorumcuları var. Ülkeler arası etkileşim de var, her şeyin bir çeşit Mad Max Eurovision hissiyle karşılaşmasına neden oluyor.

Tabi ülkemizde Acun’un ellerinde Beastmaster yarışması nasıl bir formata girecek şuan için belli değil. Ancak en az Survivor kadar eğlenceli ve aksiyonu bol bir yarışma izleyeceğimiz kesin. Yarıuşma ile ilgili bilgiler geldikçe haberimiz güncellenecektir. Sizce yeni yarışma Ultimate Beastmaster tutar mı? Survivor’ın pabucu dama atılır mı? Yorum yaparak görüşlerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Ultimate Beastmaster Fragmanı