Stil Avcıları Jüri Üyesi Hakan Akkaya Kimdir? Tüm Ayrıntılar


Güncelleme: 5 Kasım 2017 : 22:54
0

Fox Tv’nin gündüz kuşağında ekranlarımıza gelen Stil Avcıları sevenleri ile buluşmaya devam ediyor. Her bölümde renkli sahnelerle beğeni toplayan Stil Avcıları, Jüri üyeleri ile de izleyicini ekranlara kilitliyor. Ekranlarımızda ünlü ve usta jüri üyeleri ile devam eden Stil Avcılarının renkli yüzü Hakan Akkaya’yı sizleri için araştırdık. Stil Avcıları Jüri Üyesi Hakan Akkaya Kimdir? Tüm Ayrıntılar haberimizde. Hakan Akkaya, 1982 tarihinde Ordu’da doğmuştur. Üniversiteye, Ankara Bilkent Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde başladı, fakat bitirmedi. İstasyon Sanat Merkezi, Moda Tasarımı Bölümünde Moda Eğitimi aldı. 21 yaşında iken erkek, kadın koleksiyonlarını hazırladı.

İlk profesyonel çalışması Batik Örme’deydi. Daha sonra Boyner  ve Sarar gibi büyük markalarla çalıştı. 2005 yılında Nişantaşı’nda açtığı home ofis ve “Hang by Hakan Akkaya” adında bir markası var. Hakan Akkaya, büyük işadamları, iş kadınları, ünlü oyuncuların hatta Dubai şeyhlerinin çalıştığı ve vazgeçemediği bir modacı olmuştur. Moda’ya olan ilgisi küçük yaşlarda başlayan Akkaya, herkesin yakından bildiği ünlü moda programı Bugün Ne Giysem ile ekranlara merhaba demiştir.


STİL AVCILARI Haberleri<<<tıkla


Geçtiğimiz yılların ses getiren ve hafızalara yer eden programlarından olan Bugün Ne Giysem’de ünlü modacılar olan Ivana Sert ve Uğurkan Erez ile birlikte Jüri üyeliği yapmıştır. Bugün Ne Giysem programında  başarılı bir performans sergileyen ünlü modacı, herkesin sevdiği bir kişi haline gelmiştir. Stil Avcıları ile ilgili bütün bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz.