Stil Avcıları 6 Kasım Yeni Gelen Yarışmacı Büşra Yaşar Kim?


Güncelleme: 6 Kasım 2017 : 19:52
0

Hafta içi her gün 12.45 te fox tv ekranlarında farklı iki kisinin yarıştığı moda programı sizlerle olmaya devam ediyor. Bir hafta boyunca verilen konseptleri hakkıyla yerine getirmek isteyen 10 yarışmacıdan biri elenirken yeni hafta yerine yeni bir yarışmacı geliyor. 6 Kasım Stil Avcıları yeni gelen yarışmacı Büşra Yaşar Kim ne iş yapıyor ayrıntılar dizihaberci.com farkıyla sitemizde.

6 Kasım Stil Avcılarına yeni gelen yarışmacı Büşra Yaşar. 26 yaşında olan güzel yarışmacı muhasebeci olarak çalışıyor. Güler yüzlü oluşu yarışmacı arkadaşlarının dikkatini çekti. Yarışmacı Büşra Yaşar İzmir’de yaşamakta ancak aslen Diyarbakır’lıdır. Mavi gözlü ve sarı saçlı olan Büşra 165 cm boyunda ve 47 kg ağırlığındadır. Daha önce En İyi benim isimli yarışma programına da katılmıştır. Fetiye Şen isimli yarışmacının elenmesinden sonra yarışmaya dahil olmuştur. Yarışmacıya gülen yüzü hiç solmasın diyor başarı dileklerimizi iletiyoruz.

6 kasım pazartesi puanlamaya tabi tutulan iki yarışmacı  İdil Naz ve Ecem’in jüriden aldıkları puanlar aşağıdaki gibidir.

İdil Naz        Ecem

1.jüriden  7                      6

2.jüriden  8                      7

3.jüriden 7                       6

Yıldızlar 22 melekler 19 puan aldılar. Haftaya iddialı bir giriş yapan yarışmacılar bakalım geri kalan günler de nasıl bir performans sergileyecek. Stil Avcıları 6 kasım pazartesi yeni gelen yarışmacı Büşra Yaşar Hakkında düşüncelerinizi yorum kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.


Stil Avcıları Evi Nerede? Çekimler Hangi Evde Yapılıyor?<<<Tıkla