Stil Avcıları 3 Kasım Büyük Ödülü Kim Alacak? Stil Avcıları Final Günü Yaşananlar


Güncelleme: 3 Kasım 2017 : 14:33
2

Stil Avcıları ilk haftayı geride bırakmaya hazırlanırken büyük final için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Heyecanın dorukta olduğu yarışmacılardan birinin Stil Avcıları evine veda ettiği bir yarışmacının da büyük ödülü oldu aldığı büyük gün ekranlara geldi.

Gündüz kuşağı programlarından Stil Avcıları moda ikonu olmaya aday 10 isim bir hafta boyunca birbirleriyle yarıştı. Melekler ve Yıldızlar olarak iki grup şeklinde yarışmaya dahil olan yarışmacılar son gün için ter döktü. 3 Kasım Cuma günü ekranlarda olan yarışmacılar hafta içi her gün jüri karşısına çıktı. Bu güne kadar gayet başarılı gelen yarışmacılar hiç özenli giyinmemiş olması şaşırtıcı oldu.

Toplamda on ismin yarıştığı programdan 5 kişisi ünlü isim, fakat bunun hiç bir artısı olmamış gibi duruyor. İlk hafta ünlülerden beklenilen performans beklenildiği gibi olmadı. Elenen yarışmacılarında ünlülerden olacağını düşünüyor büyük ödülü ise yıldızlardan birinin alınacağını düşünüyoruz.

Madonna kombine için hazırlanan Şebnem  1.juri 7puan, 2.juri 7 puan ve 3.juri den de 5  puan alarak yildizlar takımına toplamda 111 puan almasına vesile oldu.

Cuma gününün bir diğer yarismacisi heyacanlı bekle ilk biri üyesinden 8 puan alan matty ikinci jüri üyesi yıldızlara karşı matty’e puan 8 verdi. Durum 103-111 iken sıra son jüri üyesinin iki dudağının arasında kaldı.3. Jüri üyesi ise vereceği puanla yıldızlar mi melekler mi kazanacak belli olacak.ve 3. Jüri üyesi 7 puan vererek Yıldızlar takımının kazanmasına vesile oldu. Yıldızlar Takımı Yıldızlar takımından Berna . 

Haftanın birincisi 26 puanla Berna Arıcı oldu.Arıcı 500.000 liranin ilk 10.000 lik kısmını Berna Arıcı aldı.Kalan parayı da grubuna dağıtacak.Fakat önce kendime numaradan ayırmak istiyorum diyen Berna Arıcı hakettim dedi ve kalan parayı grup arkadaşlarına dağıttı.

Fatoş’a 1500 lira veren Berna, Idil’e 1200, Şebnem’e 700 lira, Berna’ya 400 lira verdi. Kalan parayı 6200’ü ise kartlarımı ödeyeceğim diye kendisine ayırdı.

Side görüş ve düşüncelerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

 

Comments are closed.