Siyah Beyaz Aşk’a Oyuncu Takviyesi: Selin Şekerci’nin Rolü Ne


Güncelleme: 11 Ocak 2018 : 10:16
2

Siyah Beyaz Aşk, tüm hızıyla yayın hayatına devam ederken diziye sürpriz bir isim dahil oldu. Son olarak Çoban Yıldızı dizisinde rol alan Selin Şekerci Siyah Beyaz Aşk kadrosunda! Selin Şekerci Siyah Beyaz Aşk dizisinde nasıl bir karaktere hayat verecek? Selin Şekerci’nin dizideki rolü ne? Siyah Beyaz Aşk Selin Şekerci kim? İşte ayrıntılar…


Siyah Beyaz Aşk Bitmesin Final Yapmasın


Selin Şekerci’nin Siyah Beyaz Aşk dizisindeki rolüne gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşanmıştı hatırlayalım. Ferhat ve Aslı yollarını ayırmıştır. Aslı özgürlüğüne kavuşmanın buruk sevinci içerisindedir. Onu kaybettiğinde aslında ona ne kadar alıştığını ve hayatının onunla anlam kazandığını öğrenmiştir. Aslı, Ferhat hakkında bildiği sırrın vicdan yükünü daha fazla taşıyamaz ve ona Berber Necdet’in gerçek babası olmadığını anlatan uzun bir mesaj yazar. Öğrendikleri karşısında neye uğradığını şaşıran Ferhat neler yapacak? Namık gerçek babasının kendisi olduğunu itiraf edecek mi? Aslı söylediklerine pişman olacak mı? Siyah Beyaz Aşk dizisinde heyecan artarak devam ederken Selin Şekerci’nin kadroya dahil olmasıyla dengeler nasıl etkilenecek? Selin Şekerci’nin Siyah Beyaz Aşk dizisindeki rolü nedir?

Selin Şekreci’nin diziye hangi karakterle dahil olduğu nasıl bir rol üstleneceği dizinin takipçileri tarafından merak konusu oldu. Şimdilik dizide hangi rolü üstleneceğinin bilgisi geldi. Selin dizide Azad Dağıstan’ın kızı [kirmizitext]Ayhan Dağıstan[/kirmizitext] karakterini canlandıracak. Ayhan Dağıstan karakteri ile ilgili detaylı bilgileri aşağıdaki bağlantıdan öğrenebilirsiniz.

[pembetext]Siyah Beyaz Aşk Ayhan Kim? Gerçek Adı Ne[/pembetext]

Sizce Selin Şekerci dizide canlandıracağı karakter baskın mı olacak? Selin Şekerci’nin Siyah Beyaz Aşk’a dahil olması dizinin reytinglerini nasıl etkiler? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

2 YORUMLAR

  1. Bir kere o berbet nejat degil necdet. Haber yapıyorsunuz neyin haberini yapıyorsunuz belli degil. Başından beri hangi rolu alacak? Deyip durdunuz siz de bilmiyorsunuz. Boyle sacma habercilik mi olur yaa??

Comments are closed.