Sinan Çalışkanoğlu ve Açelya Topaloğlu Güldür Güldür Show’da!


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 20:33
0

Show TV ekranlarının beğeniyle izlenen Güldür Güldür Show çok yakında kaldığı yerden sürpriz isimlerle devam edecek. Ali Sunal’ın keyifli sunumuyla ekrana gelen program yeni sezonunda da kadrosuna kattığı yeni transferlerle çok konuşulacak.

Güldür Güldür Show Sinan Çalışkanoğlu Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

26 Ocak 1978 doğumlu olan Sinan Çalışkanoğlu, İstanbul doğumludur. Oyuncu Selena, Türk Malı, Kertenkele ve Klavye Delikanlıları gibi dizilerde rol almıştır. Şimdi ise Güldür Güldür Show’un daimi kadrosuna dahil oldu.

Güldür Güldür Show Açelya Topaloğlu Kimdir? Hangi Dizilerde Oynadı?

19 Kasım 1986 doğumlu olan Açelya Topaloğlu daha önce Eve Düşen Yıldırım, İnadına Aşk, Meryem ve Darısı Başımıza gibi dizilerde rol almıştır. Şimdi ise Güldür Güldür Show kadrosuna dahil oldu.

Güldür Güldür Show Ne Zaman Başlıyor?

Show TV’nin sevilen programı Güldür Güldür Show’un ne zaman başlayacağı da seyircisi tarafından merakla bekleniyor. Ancak elimizde olan bilgilere göre sevilen programın Ocak ayında yayında olacağı yönünde haberler mevcut. Heyecanlı bekleyiş sürüyor.

Güldür Güldür Show Kadrosunda Kimler Var?

Ali Sunal başta olmak üzere Alper Kul, İrem Sak, Doğa Rutkay, Onur Atilla ve Çağlar Çorumlu gibi isimler yer alıyor kadroda.

Son olarak Güldür Güldür Show’un kadrosuna katılan bir diğer isim ise sevilen şarkıcı Emre Altuğ olmuştu. Onunla ilgili haberimize de buradan ulaşabilirsiniz.

Güldür Güldür Show Bomba Gibi Geliyor! Yeni Sezonda Emre Altuğ Show’a Dahil Oldu