Güldür Güldür Show Bomba Gibi Geliyor! Yeni Sezonda Emre Altuğ Show’a Dahil Oldu


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 12:24
0

Güldür Güldür Show, Ali Sunal’ın sunduğu Fox Tv’de yayın hayatına başlayıp Show Tv’de devam eden kendi mizah anlayışı ile izleyicileri kahkahalara boğan eğlenceli bir show programıdır. Oyuncular aileden aşka, şöhretten teknolojiye, futboldan arkadaşlığa, birçok konuyu kendi mizah anlayışları, farklı yaklaşımları ve çözümleriyle sergilemektedir. Gündelik hayattan da bize kesitler sunan oyuncular büründükleri roller ile birbirinden ilginç skeçler ortaya çıkarmaktadır.

Aziz rolü ile Ali Sunal, İsmail karakteri ile Alper Kul, Sinem karakteri ile İrem Sak, Yeter karakteri ile Doğa Rutkay, İbrahim karakteri ile Onur Atilla, Şevket rolü ile Çağlar Çorumlu oldukça öne çıkan isimlerdir.

Geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yaparak tatile giren Güldür Güldür Show’da bazı isimler ayrılıyor bazı isimler ise yeni geliyor. İrem Sak, Temmuz ayında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşı ile Güldür Güldür Show’un yeni sezonunda olmayacağını belirtmişti. Gelen isimlerden biri ise Emre Altuğ. Emre Altuğ yeni sezon çekimleri başlayan Güldür Güldür Show’a dahil oldu. Yeni sezonda ekranlarda göreceğimiz Emre Altuğ şarkıcılığının yanı sıra oyunculuğu ile de dikkatleri üzerine toplayacak.

Güldür Güldür Show yeni sezon ne zaman başlıyor?

Güldür Güldür Show’un yeni sezonunun çekimleri başladı. Ekranlarda başlama tarihi ise kesin olmamakla birlikte Ocak ayı gibi duruyor.

Emre Altuğ Kimdir, Daha Önce Nerelerde Oynamıştır?

14 Nisan 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelen sanatçı lise eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Sahne Sanatları Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. 1990lı yıllarda Sezen Aksu, Levent Yüksel, Sertab Erener ve Nilüfer gibi isimlere vokalistlik yaptı. Bu yıllarda tiyatrodan da uzak kalmadı ve Haldun Dormen Tiyatrosu’nda 3 sezon boyunca çeşitli rollerde yer aldı. En büyük isteği oyuncu olmaktı fakat müzikte de başarılı olunca ikisini birlikte yürütme kararı aldı.

2000 sezonunda, başrollerde Perihan Savaş, Selçuk Yöntem, Bülent Kayabaş, Nilgün Belgün’ün yer aldığı Bir Kış Öyküsü adlı müzikalde, Ağaçlar Ayakta Ölür, Halk Çocuğu gibi TV filmlerinde Kolay Para, Eve Giden Yol 1914 adlı sinema filmlerinde, Tatlı Hayat, Lise Defteri ve Sensiz Olmuyor isimli dizilerde rol aldı. Bugüne kadar bir çok dizi, film, reklam, kliplerde yer alan sanatçı, yeni sezonda Güldür Güldür Show ekibine dahil oldu.