Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana 5. Sezon Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 15 Aralık 2018 : 14:41
0

BluTV‘nin internet üzerinden en çok izlenen dizilerinden biri olan Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana dizisinin 5. sezonunun ne zaman başlayacağı açıklandı.

Sıfır Bir hayranlarının merakla beklediği haber geldi! Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana dizisinin yeni sezonunun ne zaman yayınlanacağı belli oldu.

BluTV’nin halk röportajları eşliğinde açıkladığı habere göre Sıfır Bir – Bir Zamanlar Adana dizisi 23 Ocak 2019 tarihinde izleyici ile buluşacak.

BLUTV ÜÇ YAŞINDA

23 Ocak tarihi aynı zamanda BluTV’nin üçüncü yaşını kutlayacağı gün olma özelliği taşıyor.

HAYRANLARI SEVİNDİREN HABER GELDİ

BluTV’nin Adana’da çekilen ve şimdiden fenomenler arasında yerini alan dizisi Sıfır Bir’in 4. sezonu 30 Ağustos’ta yayınlanan final bölümüyle sona ermişti. Dizinin hayranları uzun bir süredir yeni bölümün ne zaman başlayacağının merakı içerisindeydi. Blutv nihayet beklenen açıklamayı yaparak Sıfır Bir’in 23 Ocak’ta yayınlanacağını duyurdu.

SIFIR BİR

Yönetmenliğini Kadri Beran Taşkın’ın yaptığı Sıfır Bir dizisinin başrollerinde Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Burak Şahin, Kadri Beran Taskin gibi isimler yer alıyor.

DİZİNİN KONUSU NE?

Dizi Adana’nın Hürriyet Mahallesi’nde bir grup gencin illegal olaylara karşı giriştikleri mücadeleyi anlatıyor. 20’li yaşlarda üç delikanlının; Savaş, Cio ve Özgür’ün, kadim dostları Cihat Sarsılmaz ve Anafor’la beraber kendilerini ortalarında buldukları düzen, zamanla onların değişmez kara bahtı olur.

Hürriyet Mahallesi’nde fuhuş, uyuşturucu satışı yapanlara karşı mücadele yine aynı mahallenin gençleri tarafından verilir. Zaman kavramının kaybolduğu bu hikâyede mahallenin kendi kuralları vardır ve bu kurallar, cezaların yetersiz kaldığı her an devreye girmeye mecburdur. Savaş ve ekibine başka çare bırakılmamıştır.

SIFIR BİR NE ZAMAN BAŞLADI?

İlk bölümü 1 Haziran 2016’da yayınlanan ve kısa sürede binlerce hayrana ulaşan internet dizisi Sıfır Bir’in ilk iki sezonu Youtube’da yayınlanmıştı. Dizinin yayın hakları 3. sezondan itibaren Blu Tv tarafından alındı. Dizinin 4. sezonu 7 Haziran 2018 Perşembe günü yayına başladı.