Show TV’nin Yeni Programı Hayat Güzeldir Ne Zaman Başlıyor?


Güncelleme: 19 Aralık 2018 : 14:04
0

Show tv kanalında yepyeni bir yaşam programı izleyici ile buluşuyor.

Ünlü model ve sunucu Özge Ulusoy‘un sunumuyla ekranlara taşınacak olan Hayat Güzeldir programında sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora kadar her konuda uzman konuklarla keyifli sohbetler gerçekleştirilecek.

HANGİ GÜNLER SAAT KAÇTA YAYINLANACAK?

Özge Ulusoy’un eğlenceli sunumuyla ekranlara gelmeye hazırlanan Hayat Güzeldir programı Cumartesi ve Pazar günleri saat 08.15’te show tv ekranlarında olacak.

PROGRAMIN KONUSU NE?

Hayatın içindeki pozitif enerjiyi, sağlıklı bir yaşam için ihtiyacımız olan motivasyonu ve işimize yarayacak her değerli bilgiyi sizlerle paylaşmak için Özge Ulusoy, Hayat Güzeldir’de sizleri bekliyor. Sağlıktan çocuk bakımına, ilişkilerden yemek tariflerine, modadan seyahate, hukuktan spora merak ettiğiniz her konu birbirinden değerli konuklarla ‘Hayat Güzeldir’de konuşuluyor.

Özge Ulusoy’un sunumuyla Hayat Güzeldir Cumartesi-Pazar saat 08.15’te Show TV’de!

ÖZGE ULUSOY KİMDİR?

Özge Ulusoy 28 Ekim 1982 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. Akrep burcu olan güzel isim 1.78 boyunda. İzmirli bir ailenin en küçük kızı.

BALE EĞİTİMİ ALDI

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti. Üniversitenin ilk iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’na geçti. Orada da bir yıl eğitim aldıktan sonra son senesinde sınıf atlayarak Klasik Bale Bölümü’nden mezun oldu.

TÜRKİYE İKİNCİ GÜZELİ OLDU

2003 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olacak ünlenen Ulusoy, bunun ardından Panama’da dünyanın en prestijli güzellik yarışması olan Kâinat Güzellik Yarışması’nda (Miss Universe) Türkiye’yi temsil etti.

EN ÜNLÜ MODACILARLA ÇALIŞTI

Profesyonel modellik hayatına Cengiz Abazoğlu defilesi ile adım atan Ulusoy Yıldırım Mayruk, Cemil İpekçi, Vural Gökçaylı, Erol Albayrak, Hakan Yıldırım, Cengiz Abazoğlu, Arzu Kaprol, Özlem Süer, Özgür Masur, Etcetura ve Gamze Saraçoğlu gibi ünlü modacılarla birlikte çalışmıştır.

OYUNCULUK DA YAPTI

Oyunculuk alanında da birçok başarılar elde eden Ulusoy, 2007 yılında Senin Uğruna, Arka Sokaklar, Ateşe Yürümek, Kutsal Damacana: Draccola gibi dizi ve filmlerde rol almıştır.

SURVIVOR’LA GENİŞ KİTLELERCE TANINDI

Özge Ulusoy, Survivor’ın Türk versiyonu olan, Survivor Ünlüler-Gönüllüler adlı yarışmada Ünlüler Grubu’nda 2 Nisan 2011 tarihinden 6 Haziran 2011 tarihine kadar Dominik Cumhuriyeti’nde yarışmış ve yarışmaya beşinci olarak veda etmiştir.