Şevkat Yerimdar Oyuncu Kadrosu ve Konusu?


Güncelleme: 17 Ağustos 2017 : 09:40
0

Fox ekranlarının komedi ağırlıklı dizisi Şevkat Yerimdar’ın oyuncu kadrosu ve rolleri nedir? Kim hangi karakteri canlandırıyor?

Limon Film, beyaz perdede büyük beğeni toplayan Şevkat Yerimdar filmini diziye uyarladı. Uzun süren çalışmalar sonucunda ekrana gelen dizinin kadrosunda  Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Tarık Papuççuoğlu, Cezmi Baskın ve Serkan Kuru gibi isimler bulunuyor.

Şevkat Yerimdar dizisi Özgürcan Çevik Kimdir? Şevkat Yerimdar

1983 Ankara doğumlu genç oyuncu Şevkat Yerimdar karakteri ile tanınmaktadır. Hacettepe Üniversitesi Turizm Otel işletmeciliği bölümünden mezundur. Kariyer hayatı boyunca Bizim Evin Halleri, Türkan, Fatih Harbiye ve Ruhumun Aynası gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır. Şevkat Yerimdar ve Şevkat Yerimdar 2 filmlerinde başrol oynamıştır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Başak Parlak Kimdir? Esin Uçar

1988 doğumlu genç oyuncu Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezundur. Sır Kapısı, Doktorlar, Fikrimin İnce Gülü, Bugünün Saraylısı, Fatih Harbiye, Sevdam Alabora ve Bir Deniz Hikayesi dizilerinde rol almıştır. Güzelliğiyle dikkat çeken oyuncu 1.70 boyunda ve 56 kilodur.

Şevkat Yerimda Dizisi Salih Kalyon Kimdir? Cevdet Uçar

1946 Ağrı doğumlu başarılı oyuncu kariyer hayatı boyunca sayısız dizi ve filmde rol almıştır. Ezel, İstanbul’un Altınları, Ali Ayşe’yi Seviyor ve Gece Gündüz dizileri bunlardan sadece bir kısmıdır.  Usta oyuncu son olarak Yeşil Deniz dizisinde rol almıştır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Burak Demir Kimdir? Niko

1978 Ankara doğumlu başarılı oyuncu Bizim Evin Halleri, Muhteşem Yüzyıl gibi önemli dizilerde rol almıştır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Murat Yağcı Kimdir?  Bora

1991 İzmir doğumlu genç oyuncu kariyerine modellikle başlamıştır.  Voleybol, Hentbol, Tenis, yüzme ve Basketbol gibi sporlarla yakından  ilgilenmektedir. Kariyer hayatı Kocamın Ailesi, Kiralık Aşk ve yayın hayatına devam eden Şevkat Yerimda dizisinde rol almaktadır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Canan Maktal Kimdir? Gizem

1982 İzmir doğumlu genç oyuncu Anadolu Üniversitesinde oyunculuk eğitimi almıştır. Maktal Küçük Kadınlar, Yahşi Cazibe, Zehirli Sarmaşık ve Diğer Yarım gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Müge Uyar Kimdir? Bahar

1989 İstanbul doğumlu yetenekli oyuncu Yunus Emre Aşkın Yolculuğu, Her Şey Yolunda Merkez, Umutsuz Ev Kadınları, Memleket Hikayeleri, Doktorlar, Beşinci Boyut, Büyük Buluşma gibi dizilerdeyer almıştır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Mert Türkoğlu Kimdir? Çaycı Selami

1981 doğumlu yetenekli oyuncu bu alanda daha çok yenidir. Daha çok reklam filmlerinde rol alan Türkoğlu ilk dizi deneyimini İlişki Durumum Karışık dizisinde yaşamıştır.

Şevkat Yerimdar Dizisi Cem Cücenoğlu Kimdir?

1976 Ankara doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Batı Müziği Piyano Bölümü mezun olan yetenekli sinema ve dizi oyuncusudur. Aynı zamanda oyuncu eğitmenlik işleri ile de uğraşmaktadır.


Şevkat Yerimdar İzlendi mi? Tuttu mu? Şevkat Yerimdar Erken Final mi Yapacak?


Şevkat Yerimdar Dizisi Açelya Devrim Yılhan Kimdir?