Şevkat Yerimdar 15. Bölüm Fragmanı ve Özeti 8 Eylül


Güncelleme: 26 Ağustos 2017 : 00:30
0

Şevkat Seval ve Esin arasında kalmıştır. Seval Şevkat’i yumuşak karnından yakalamış ve Beşiktaş maçında Şevkat’i yakın markaja almıştır. Esin ve ŞEvkat’in arası giderek açılmaktadır. Şevkat Yerimdar 15. Bölüm özeti ve fragmanı haberimizde.

Şevkat’in son bölümünde neler yaşanmıştı. Şevkat’in eski sevgilisi Seval mahalleye bomba gibi düşmüştür. Şevkat’in Seval hakkında öğrendiği sır ona karşı elini kolunu bağlamıştır. Seval yaptığı plan ile Şevkat’i köşeye sıkıştırmıştır.


Şevkat Yerimdar 8 Eylül Koray Avcı Sürprizi-Sen Benden Gittin Gideli İzle


Bu sır yüzünden Şevkat Seval’in her isteğini yerine getirmeye başlar. Bu durumu yanlış anlayan Esin ile Şevkat’in arası açılır. Şevkat Esin’in gönlünü almaya çalıştıkça işler daha da karışmıştır. Bora intikam planları yapmaktadır.

Şevkat’e zarar verecek her yolu dener. Olsen devraldığı kahvenin aslında sinek avladığı gerçeği ile yüz yüze kalır. İsmail Tezene aşkının arasına Erkan girmiştir. Tezene sürekli Erkan’la vakit geçirmek istemektedir.

Son maç günü Seval yaptığı planların meyvesini almış ve Şevkat ile Esin’in arasını açmayı başarmıştır. Bakalım Şevkat ve Esin yeniden birleşecek mi? Yoksa aralarındaki soğukluk giderek açılacak mı? Esi Şevkat’i kazanmak için Seval’e savaş açacak mı? Sizlerde dizi ile ilgili düşüncelerinizi yorum yaparak bizlerle paylaşabilirsiniz.

Fragman Güncellenecektir