Şevkat Yerimdar 5 Ocak Cuma Var Mı Yok Mu? Neden Yok


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 19:41
0

Fox ekranlarında yayınlanan cuma akşamlarının komedi dizisi izleyenlere keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. Fakat dizinin takipçileri Şevkat Yerimdar 5 ocak cuma var mı yok mu sorularına yanıt aradı. Yayınlandığı günden itibaren başarısını artırarak devam eden Şevkat Yerimdar 5 ocak cuma neden yok? İşte ayrıntılar…


Şevkat Yerimdar 15 Aralik Başımın Belası Şarkısı ve Sözleri 


Başrollerinde Özgürcan Çevik, Başak Parlak, Salih Kalyon, Murat Akkoyunlu, Suzan Aksoy ve Ayşe Kökçü gibi komedinin sevilen isimlerini bir araya getiren Şevkat Yerimdar 5 ocak cuma yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmayacak. Dizinin 33. bölümü 12 ocak cuma akşamı ekrana gelecek. Fox TV, yeni yılın ilk haftası bütün dizi projelerini yayın akışından çıkarttı. Böylece oyuncular da yılın yorgunluğunu bir haftalık tatille çıkartmış oldular.

Şevkat Yerimdar 32. bölümde neler yaşandı hatırlayalım. Mahalle halkı yeni yıla yeni kararlar alarak girerler. Herkes geçmişte yaptığı hataları telafi edip, geçmişin yükünden kurutularak yeni yıla girmeye karar verir. Bu karar mahallede hiç ummadıkları şeylerin yaşanmasına ve izleyenleri kahkahalara boğacak yeni maceralara sebep olur.

Şevkat Yerimdar’ın tutkunları dizinin yeni bölümünü ekranlarda göremeyince büyük hayal kırıklığı yaşadı. Şevkat Yerimdar neden yok, Şevkat Yerimdar yeni bölüm ne zaman, Şevkat Yerimdar yayınlanmayacak mı, sorularına yanıt aradı. Şevkat Yerimdar yüksek reytingli dizi projelerinden biri olduğu için dizinin daha uzun süre ekranlarda olacağını söyleyebiliriz.

Şevkat Yerimdar 12 ocak cuma yeni bölümü ile FOX TV’de.