Sen Anlat Karadeniz’de 31. Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 21 Kasım 2018 : 00:46
0

Sen Anlat Karadeniz’de 31. Yeni Bölümde Neler Olacak? Diye sorular oluştu.Sen Anlat Karadeniz dizisi her hafta içi çarşamba günü saat 20.00’da ATV kanalında yayınlanıyor. Reyting rekortmenlerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz dizisi her yeni bölümünde bir çok meraka sebep oluyor, bir çok maceraya ve heyecana neden oluyor. Nefes ile Tahir’in dillere destan aşkı, Vedat’ın zalimliklikleri ve hain planları, Osman Hoca’nın nur yüzü ve güzel, ferah sözleri Sen Anlat Karadeniz dizisini daha da sevdiriyor.

31. Bölümünde neler olacak diye çok merak ediliyor. Yayınlanan yeni bölüm fragmanlarında bir çok tüyo verebiliriz. Vedat ne kadar zalimlik yapsa da ne kadar engellemeye kalksa da, ne kadar hain pusular kursa da Tahir ve Nefes mutlu bir yuvaya adımın ilk aşamalarından ve gereklerinden biri olan evliliğe adım atıyorlar. Nikah masasına oturma kararını hayata geçirecekler. Düğün günleri Nefes’in gelinliği, Tahir ‘in damatlığı, Nefes’in gelinliğinin altına giydiği spor ayakkabıları çok konuşulacak.
Nefes ve Tahir’in birbirine kavuşmasını taçlandırmak adına yapılan düğünde Nefes’in horon tepmesi çok konuşulacak. Tahir Nefes’ini gelinlikle ve mutlu bir şekilde ve horon teptiğini de görünce gözyaşlarına hakim olamayacak. Karadenizde neredeyse horon tepmesini bilmeyen ve horon tepmeyen kimse yoktur.

Horon bir halk kültürü olmasının yanı sıra özellikle karadeniz düğünlerinde ,sünnetlerinde, nişanlarında, kınalarında, asker uygulamalarında vazgeçilmez bir tutkudur. Ve Nefes gelinlik ile giydiği spor ayakkabıları ile enfes bir horon tepecek. Herkes onu hayranlıkla izleyecek ve Tahir’in gözyaşlarınna hakim olamayışı da Tahir ‘in hayranlarını mutluluktan ağlatacak.

Bakalım Sen Anlat Karadeniz dizisisinin 31. Bölümünde neler olacak? Tahir ve Nefes ‘in buutlu günleri bir aksilikle tatsız bir hal alacak mı? Mutluluklarına Vedat bir gölge düşürecek mi? Nefes ve Tahir ‘in bu yeni başlangıca attığı adım birilerine rahatsızlık verecek mi? Kimleri mutsuz edecek bu nikah haberi?
Vedat Nazar’a yaptıklarının cezasını alacak mı? Nefes ve Tahir artık sonsuza dek mutlu olacak mı? Tahir’in annesi artık Nefes’i bağrına bastı mı? Mustafa ve Asiye ikilisinde durumlar nasıl? Soluk soluğa izleyeceğiniz yeni bölüm için iyi seyirler dileriz.