Sen Anlat Karadeniz 36.Bölüm 2.Fragman Yayınlandı!


Güncelleme: 23 Aralık 2018 : 16:10
0

Sen Anlat Karadeniz 36.Bölümde Neler Olacak? Fragman Yayınlandı Mı?

Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ve  ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz dizisi bu haftaki  bölümünde dizinin izleyicilerini yine görsel bir şölen sundu. Son bölümde Berrak Ölecek mi! sorularının cevabını merak eden izleyiciyi önümüzdeki haftalarda yeni gelişmeler bekliyor.

Atv ekranlarının Çarşamba gecelerinin sevilen dizisi reyting oranlarının her hafta konuşulduğu sevilerek takip edilen dizi başarısını ödüllerle taçlandırıyor.  Sevilen diziye yeni bölümlerin de yeni oyuncuların katılması senaryonun genişleteceği haberleri gelirken dizinin 36. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda neler olacak?

Sen Anlat Karadeniz 36. Bölüm 2. Fragmanı İzlemek için Tıklayınız..

Sen Anlat Karadeniz dizisi bu hafta yayınlanan bölümde Vedat yine bir kurnazlık yapıp Kaleli kadınlarının elinden kurtulur. Berrağı kurban eden Vedat’ın yine dört ayak üstüne düştüğü bölümde Mercan Berrağı öldürecek mi?  şimdi merak edilen sorunun cevabı önünüzdeki hafta yeni bölümünde olacak. Yayınlanan 2. fragmanda ise bu sefer Kaleli kadınları hapse düşüyor!

Kaleli Kadınları Hapise Mi Girecek!

Sen Anlat Karadeniz Atv ekranlarında her Çarşamba günü saat 20.00′ da  yayınlanan ve ilgiyle takip edilen yapımlardan Sen Anlat Karadeniz bu haftaki  bölümünde dizinin izleyicilerini yine görsel bir şölen sundu. Vedat Kalelilerin peşini bırakmamaktadır. Nefes Tahir’in yanında olacağına hapishanede olması için elinden gelen her şeyi yapan Vedat yine kötülüğünü konuşturmuş. Berrak, Nefes, Asiye, Nazar,Mercan anlayacağınız bütün Kaleli kadınları Vedat psikopatı tarafından karakola düştüler. Tahir ile Mustafa Kaleli kadınlarını kurtarmak için her şeyi yapmaktadırlar. Çarşamba akşamı bütün soruların cevabını öğreneceğiz. Sen Anlat Karadeniz izleyenleri merakla Kaleli kadınlarına ne olacağı sorularının cevaplanmasını bekliyor.

Sen Anlat Karadeniz 36.bölümünde Neler Yaşanacak? Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm 2.fragmanında Neler yaşandı?

Asiye Kaleli Hapishanede Mi Doğuracak?  Vedat’ın hain planları tarafından hapishaneye düşen Kaleli kadınları bütün izleyenlerini üzüntüye boğdu. Sen Anlat Karadeniz 36.bölüm 2.fragmanın da Asiye hamile haliyle nezarethanede hiç iyi gözükmüyordu. Asiye Kalelinin bu hali nezarethanede mi doğuracak sorularını akıllara getirecek. Mercan’ın bütün planlarına rağmen Vedat psikopatının ölmemesi Tahir severlerini üzüntüye boğdu. Atv ekranlarının sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz yeni bölümünde de nefes kesen gelişmeleriyle sevenleri heyecanla Çarşamba gününü beklemektedir.