Şahin Tepesi Bu Akşam Başlıyor! Şahin Tepesi’nin Konusu Ne? Kimler Rol Alıyor?


Güncelleme: 23 Kasım 2018 : 17:41
0

Her projesiyle televizyonlarda fırtınalar estiren Ay Yapım’ın son bombası Şahin Tepesi… Güçlü oyuncu kadrosu ve gizemli senaryosu ile büyük merak uyandıran Şahin Tepesi bu akşam izleyici ile ilk kez buluşuyor.

Güçlü oyuncu kadrosuyla ilk bakışta dikkat çeken Şahin Tepesi yayınlanan fragmanlarla izleyicide büyük merak uyandırdı. Şahin Tepesi 23 Kasım Cuma günü Atv ekranlarında yayınlanmaya başlanacak.

Şahin Tepesi’nin günün diğer iddialı dizileri karşısında nasıl bir yer edineceği şimdiden merak konusu.

Atv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanacak olan Şahin Tepesi’nin reyting savaşında İstabullu Gelin, Arka Sokaklar gibi güçlü rakipleri var.

ZENGİN OYUNCU KADROSU

Şahin Tepesi’nin başrollerinde son dizisinde dikkatleri üzerine çeken Aybüke Pusat ve Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı karakter ile gönüllerde taht kuran Boran Kuzum yer alıyor.

İKİ KADININ GÜÇ SAVAŞI

İki kadının güç savaşları ve bu savaşın ortasında kalan iki genç aşığın yaşadıklarının anlatılacağı dizi de genç aşıkları Boran Kuzum ve Aybüke Pusat canlandırıyor.

ŞAHİN TEPESİNİN OYUNCU KADROSU

Genç oyunculara, Ebru Özkan ve Zerrin Tekindor usta oyunculuklarıyla eşlik edecek.

ŞAHİN TEPESİ’NİN YÖNETMENİ KİM?

Hilal Saral ‘ın yönetmenliğini, Melek Gençoğlu’nun ise senaristliğini üstlendiği Şahin Tepesi’nin oyuncu kadrosunda usta oyuncular Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu’nun yanı sıra genç yetenekler Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç yer alıyor.

ÜNLÜ YABANCI DİZİDEN UYARLANDI

1980’li yıllarda yayınlanmaya başlayan ve dokuz sezon süren Falcon Crest dizisinden uyarlanan Şahin Tepesi dizisi henüz yayınlanmadan adından oldukça söz ettirmeyi başarıyor.

ŞAHİN TEPESİ’NİN KONUSU NE?

Birbirlerinin hayatından çalan iki kadının hak ve güç savaşı… Bu savaşın ortasında kalan iki gencin aşkları için verdikleri mücadele… Bir ölümün ardındaki büyük sır…

Geçmişteki acı ve pişmanlıklarıyla kavrulan iki kadının kıyasıya mücadelesi, çocukları Verda (Aybüke Pusat) ve Efe’nin (Boran Kuzum) aşklarına en büyük engeldir.

Atv ve Ay Yapım’ın iddialı projesi Şahin Tepesi bu akşam Atv ekranların saat 20.00’de yayınlanacak ilk bölümüyle izleyiciyle buluşacak.