Şahin Tepesi Ezgi Kimdir, Hangi Dizilerde Oynadı? Yaşı, Boyu Kaç?


Güncelleme: 11 Aralık 2018 : 09:27
0
Aslıhan Karalar

Şahin Tepesi her hafta cuma günü saat 20.00’da yayınlanıyor. Daha  önce atv de saat 20.00’da ve cuma günü Aşk ve Mavi yayınlanıyordu. Aşk ve Mavi final yaptıktan sonra cuma günü saat 20.00’da yerini yeni dizi olan Şahin Tepesi dizisine bıraktı.

Şahin Tepesi Ezgi Kimdir?

Aslıhan Karalar

Dizide Melek ve Tuna’nın birbiri ile çekişmesi zamanında aşık oldukları tek adam ile Tuna’nın evlenmesi  ve Tuna’nın Melek’e iftara atarak yapmadığı bir şeyi o yaptı diye göstererek amcası Mithat Şahin’in Melek’i evden kovmasına neden olmuştu. Ayrıca Mithat Şahin Melek’i mirasından men etmiştir. Daha sonra ise Melek başka biri ile evlenir iki çocuğu olur  ve Izmir’de yaşar.  Ilerleyen bölümlerde Tuna’nın oğlu ile Melek’in kızı birbirine aşık olacak. Bakalım bu iki kadının çocuklarının aşkına karşı sergileyecekleri tutum nasıl olacak? Efe ve Verda aşklarını yaşayabilecekler mi? Aşkları bir engele takılacak mı? Yoksa bu aşk sınır tanımayacak mı? Efe’nin Türkiye güzeli sevgilisidir.

Aslıhan Karalar
Ezgi

Çok güzeldir Efe’ye çok aşıktır. Efe gönlünü Melek’in kızı Verda’ya kaptırır.  Ya Efe’nin sevgilisi Ezgi, o ne yapacak , Efe’yi kaybedecek mi? Yoksa Efe ve Ezgi hiç ayrılmayacak mı? Efe Ezgi’yi terk edince Ezgi ne yapacak? Bu sorular çok merak ediliyor. Ancak Ezgi’nin çarpıcı güzelliği ile akılları başlardan aldığı ortada. Peki Ezgi karakterine can veren oyuncu kimdir,daha önce nerelerde oynadı, yaşı kaçtır,eğitim durumu nedir,sevgilisi var mıdır, nelerden hoşlanır? Bu sorulara cevap vereceğiz tek tek.

Şahin Tepesi Ezgi Daha Önce Nerelerde Oynadı?

Gerçek ismi Aslıhan Karalar’dır. Annesi bir mühendistir. 2017 Best Model Of Türkiye birincisidir. 27 Nisan 1999 doğum tarihidir. Yani 19 yaşına basmıştır . Londra’da King’s College’ın Sosyal Bilimler ve İşletme bölümünü okumaktadır. Kamera önünde olmayı çok sevmektedir. Defilelerde yer almayı çok seviyor.  Hakan Sabancı ile adı aşk dedikoduları içinde yer aldı.Kate Moss, Türkiye’de de Şenay Akay gibi modelleri beğeniyor. Iki yıl Fransızca eğitimi almıştır. Psikoloji ve kişisel gelişim kitapları okumayı seviyor. Bu arada lisanslı voleybol oyuncusudur. Ismini; annesi Aslıhan Koruyan Sabancı ile tanışınca kıymaya karar vermiştir. Bakalım bu güzeli daha nerelerde göreceğiz.