Şahin Tepesi 1. Bölüm Özeti, Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 25 Kasım 2018 : 08:46
0

Şahin Tepesi dizisi 23 Kasım 2018 Cuma günü saat 20.00’da atv ekranlarında yayınlanmaya başladı. Dizide güçlü isimler var. Bu güçlü isimleri daha önceki gördüğünüz rollerin tam tersi rollerde göreceksiniz. Oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor  Murat Aygen, Aybüke Pusat, Boran Kuzum,Leyla Tanlar,Ebru Özkan,Mustafa Mert Koç,Kaan Taşaner,Esra Dermancıoğlu gibi isimler var.

Şahin Tepesi’nin konusu şöyledir. Tuna ve Melek birlikte büyümüş olsalarda ikisi de birbirinin hayatına rahatsızlık vermiş, yaşanası şeylerin yaşanmamasına neden olmuş, birbirlerinden birşeyler almışlardır. Mithat Şahin kızı Melek’i mirasından men etmiş ve konağından kovmuştur. Çünkü Tuna Melek’in işlemediği bir eylemin sahibi Melek diye göstermiştir. Melek Tuna’nın oyununa gelmiştir. Ve evden kovulmuştur. Mithat Şahin ise tüm mal varlığını kızı Tuna’ya bırakmıştır. Ta ki ölmeden evvel miras paylaşımını değiştirene dek. Ayrıca Tuna’nın evli olduğu adam ona aşık değildir.

O sadece Melek’e aşık olmuştur ve her zaman da Melek’e aşık kalmıştır. Tuna ve Demir’in iki çocuğu vardır. Melek dul olsa ds onunda iki çocuğu vardır. Ve kızı Verda ile Tuna’nın oğlu Efe birbirine aşıktır. Artık mirastan hak sahibi olsada Melek borç içinde yüzmektedir. Iki gencin birbirine duyduğu tutku dolu aşk, iki kadının birbiri ile yılmadan ettiği mücadele. Ve iki kadının aynı adama aşık oluşu… Tuna kocası Demir’e saplantılı hatta hastalıklı derecede aşıktır. Demir eskiden beri Melek’e aşıktır. Melek Tuna’nın oyununa gelmiştir. Tuna babası Mithat Şahin’in nasıl öldüğünü Melek’in öğrenmesinden çok çekinir ve korkar.

1.Bölümde babası Mithat Şahin’in  cenazesine gelen Melek iki çocuğu ile babasının ona da mirastan pay verdiğini duyunca çok şaşırır. Buna Tuna da oldukça şaşırır. Ama Melek’e bırakılan şeylerin işe yaramadığını ve hepsinin borçlu olduğunu söyler. Daha sonra ise Melek’e kalanları Melek Tuna’ya satsın ister. Tuna’nın kızı Deniz yanlışlıkla Mithat Şahin’i öldürüyor ve Tuna bunu örtbas ediyor özellikle Melek bunu bilmesin istiyor. Deniz Mete ile aşk yaşıyor ve onları gören Mithat Şahin Mete’nin yakasına yapışıyor,  Deniz ise Mithat Şahin’inin kafasına ağır bir darbe vuruyor ve Mithat Şahin’i öldürüyor. Deniz annesine yanında kimsenin olmadığını Mete’nin olmadığını söylüyor. Tuna ise başka biri daha varsa sen onu öldürdüğünde başımız daha fazla belaya girecek der. Melek cenaze için gelince  Demir’e yüz vermiyor. Tuna kızını Melek konusunda uyarıyor onun bu olayının  bilinmesini istiyor.