Şahin Tepesi Cem Kimdir? Gerçek Adı Ne?


Güncelleme: 14 Aralık 2018 : 18:48
0

Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Şahin Tepesi dizisinde Cem Özden karakterini canlandıran oyuncu kim?

Atv’nin senaryosu ile dikkat çeken yeni dizilerinden Şahin Tepesi, genç oyuncuların başarılı performansları ile de ilgi çekiyor. Şahin Tepesi dizisinin çok konuşulan performanslarından birisine de Cem Özden karakterini canlandıran Mustafa Mert Koç imza atıyor.

Şahin Tepesi dizisinde Cem Özden karakterine Mustafa Mert Koç hayat veriyor. Mustafa Mert Koç kimdir?

Mustafa Mert Koç kimdir? Mustafa Mert Koç kaç yaşında? Mustafa Mert Koç sevgilisi var mı? Mustafa Mert Koç boyu kaç? Şahin Tepesi Cem Kim? Şahin Tepesi Cem Kaç yaşında? Şahin Tepesi Cem hangi dizilerde rol aldı? Şahin Tepesi Cem sevgilisi kim? Şahin Tepesi Cem boyu kaç? Şahin Tepesi Cem nereli?

MUSTAFA MERT KOÇ KİMDİR?

1994 yılında Ankara’da dünyaya gelen Mustafa Mert Koç, Atılım Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde eğitimini tamamladı. Boyu 1.83 olan Koç’un kilosu da 83.

SOSYAL MEDYA İLE ÜNE KAVUŞTU

Sosyal medya ile büyük üne kavuşan Koç, daha sonra sinema ve televizyona yöneldi. Mustafa Mert Koç’un sosyal medya hesabında yaklaşık 1 milyona yakın takipçisi var.

ESKİ BASKETBOLCU

Aynı zamanda basketbol ile de uğraşan Mustafa Mert Koç, Türk Telekom takımında bir süre oynadı ancak sakatlanarak basketbolu bırakmak zorunda kaldı.

HANGİ DİZİLERDE VE FİLMLERDE ROL ALDI?

Mustafa Mert Koç ile olarak Yeter dizisi ile hayranlarının karşısına çıktı. Daha sonra Hayat Bazen Tatlıdır ile daha geniş kitlelerce tanındı. Sinema da ise Kolpaçino 3. devre filminde yer aldı.

ŞAHİN TEPESİ CEM ÖZDEN KİMDİR?

Melek’in 21 yaşındaki oğlu. Babasının ölümüyle güven problemi yaşamaya başlamış. İyi niyetli olmasına rağmen, çabuk parlayan, önce konuşup, sonra düşünen, patavatsız, atılgan, başkalarına göre sorumsuz, ama yine de sevimli, sevecen esprili bir genç. Başarıya odaklanmak yerine, başarısızlığını kompleks haline getirmiş. İşler yolunda gittiğinde kendini tanrı gibi görüyor, tersi olduğunda öfkelenip ezik hissediyor. En büyük arzusu kendini kanıtlamak ama bunun için daha öğrenmesi gereken çok şey var.