Şahin Tepesi Bu Akşam ki Bölümde Neler Olacak?

Atv ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyicinin dikkatini çeken Şahin Tepesi dizisi reytinglerle de başarısını ortaya koydu. Yayınlandığı gün ve saatte zirveden yerini alan Şahin Tepesi dizisi bu hafta yayınlanan bölümü ile izleyicisini ekrana kilitledi. Başrol oyuncuları Boran Kuzum ve Aybüke Pusat’ın paylaştığı dizide özellikle başrollerin uyumu hikayenin sürükleyiciliği dizi severlerin hemen ilgisini çekti. Dizinin ilk bölümlerinden itibaren artan izleyici kitlesi Şahin Tepesi dizisinin ilerleyen zamanlarda yayınlanmakta olduğu günün diğer dizilerini zorlayacak gibi görülüyor. Şimdiden reyting savaşlarında bende varım diyen Şahin Tepesinin bu hafta yayınlanan 4. bölüm fragmanıyla izleyicilerini yine ekran başına kilitleyeceği görülüyor. Bakalım dizinin 4. bölümünde bu akşam  neler olacak?

Dizinin bugün yayınlanacak olan yeni bölümünde Tuna, büyük sırrının Mete’nin koz olarak kullandığını öğrendiğinde büyük panik yaşar. Soğuk kanlı olmaya çalışan Tuna yine kendi planlarıyla olayları kontrol altına almaya çalışır. Bakalım Tuna bu sefer yine galip çıkacak mı? Dizi 4. Bölümüyle bu akşam izleyicilerine gerilim dolu saatler yaşatacak gibi görünüyor. Dizinin yayınlanacak olan yeni bölümünde Efe ve Verda’nın birbirlerine zamanla daha da yakınlaştığı ve kaçamadığı görülüyor. İzleyicini çok yakıştırdığı ikili bu akşamki bölümde oldukça birlikte yalnız birkaç sahne görülüyor. İkilinin yakınlaşması Tuna’nın dikkatinden kaçmıyor. Bakalım Efe, yine ortalığı birbirine katan Tuna’ya çok sinirlenen Verda’nın peşinden gidecek mi? Efe ve Verda etrafında dönen entrikalardan habersiz birbirine yakınlaşırken Şahin Tepesinde olayla gitgide karmaşık bir hal alıyor. Melek ise yeni bir kokunun peşindedir. Yeni koku için yardıma ihtiyacı olan Meleğin farklı planları vardır. Lakin yeni koku çalışmasından haberi olan Tuna’nın olaya müdahalesi fazla gecikmez. Bu durum Meleğin planlarını tepe taklak eder. Bu durum Ceylanın da kararını etkileyecek gibi gözüküyor.

Aybüke Pusat ile Boran Kuzum Aşk Mı Yaşıyor?

ATV ekranlarında yayınlandığı ilk bölümden itibaren izleyici tarafından birbirine çok yakıştırılan başrol oyuncuları Aybüke Pusat ile Boran Kuzum  arasında bir ilişki olduğu  haberleri dizinin izleyicisini sevindirdi. Dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünü nasıl etkiler bilinmez ama ikili ise suskunluğunu hala korumakta. Akıllara reklam mı acaba sorularını da getiren ilişkinin doğruluğu merak konusu.