Yılbaşı İçin Reyhan Cansu Yarışı Bitti


Güncelleme: 21 Aralık 2018 : 11:16
0

Reyhan Cansu Yarışı Artık Bitti “Kumanda” adlı şarkısıyla müzik ortamında çok önemli bir yükselik sağlayan Reyhan Cansu, Yılbaşında sahneye çıkmak için İstanbul’u tercih etti. Ünlü müzik piyasasında bulunduğu süre zarfında Reyhan Cansu kendisini bir marka gibi tanıtmak için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor. Reyhan Cansu‘ya gelen 4 teklifi değerlendirdi ve İstanbul Şehr-i Bahçe’yi tercih etti.

Reyhan Cansu Yılbaşında Nerede Sahne Alacak?

Teklifleri değerlendiren Reyhan Cansu yılbaşı gecesi İstanbul Şehr-i Bahçede sahne alacak.Yılbaşı için şimdiden sevilen sanatçı Reyhan Cansu’nun sahne alacağı Şehr-i Bahçe isimli mekânın yarıdan fazlası rezerve edildi.

Mekânların Yılbaşı gecesi için yarışa girdikleri güzel sanatçı Reyhan Cansu ismi varsa “Sorun yok, eğlence çok” imajını da oturtmuşa benziyor. Sinemada Türkan Şoray kuralları yıllardır hükmünü sürerken sahnede Reyhan Cansu gibi kural koyup, meslektaşları mekânın konumundan, menüsüne, servisine kadar özen gösterir kural korda kaliteyi yükseltirlermi bilinmez ama sahnede ünlü yorumcunun kuralları onun ismine güveni arttırıyor.