Payitaht Abdulhamid Prenses Efsun Kimdir? Nur Fettahoğlu


Güncelleme: 19 Şubat 2018 : 22:33
2

Tarih konulu başarı projelerden biri olan Payitaht Abdülhamid oyuncu kadrosunu genişleterek tüm hızıyla yayın hayatına devam ediyor. Usta isimlerin yanı sıra genç oyuncularıyla da dikkat çeken diziye dönemin gözde oyuncularından Nur Fettahoğlu dahil oldu. Nur Fettahoğlu dizide Prenses Efsun karakterine hayat veriyor? Payitaht Abdülhamid Nur Fettahoğlu kim?

Payitaht Abdülhamid son bölümde neler yaşandı? Sultan Abdülhamid Parvus tarafından kandırılmış kendini linç etmeye gelen halkıyla karşı karşıyadır. Sultan Abdülhamid ülkeden kaçacağını vatanını satacağına inandırılmış halkını nasıl durduracaktır? Büyük bir çıkmazın içinde olan Abdülhamid çok zor bir dönemin içerisindedir. Parvus ise Abdülhamid’i böylesine zor bir durumun içinde görmekten büyük keyif almaktadır. Öfkesini kontrol altına almaya çalışan Abdülhamid Parvus’a karşı bir hamle yapacaktır fakat Parvus arkasına Avrupa devletlerini de almıştır. Kendisini garanti altına alan Parvus kendi özgürlüğü kaşılığında Avrupa’da tutuklatılan Türk talebelerinin özgürlüğünü vaat eder. Abdülhamid’in her yerden eli kolu bağlanmıştır.

Diğer taraftan Birdar Sultan oğlu için endişe altındayken Firuze’nin gerçek yüzü ortaya çıkmış ve artık yolun sonundadır. Ahsen Murat’tın evlilik teklifini kabul etmiştir. Seniha’nın Mahmut Paşa’nın peşine taktığı hafiye ihaneti kanıtlamıştır. Kendini kapının önünde bulan Mahmut paşayı Seniha affedecek mi?Parvus ve Hüseyin Paşa’nın Abdülhamid’e karşı kurdukları ordu hain planını devreye sokar ve Abdülhamid’in haremine saldırır. “Allah korusun haremimize girerlerse bu utançla ölürüz” diyen Sultan hain saldırıyı nasıl önleyecek?

Olayların iyice çıkmaza girdiği Payitaht Abdülhamit dizisine yeni heyecanlar katmak üzere dahil olan Nur Fettahoğlu kimdir? 1980 yılında Almanya’da dünyaya gelen güzel oyuncu 5 çocuklu bir ailenin 4.cü çocuğudur. 1.69 boyunda 55 kg ağırlığındadır. Beşiktaş lisesinde eğitimini tamamladıktan sonra Haliç Üniversitesinde lisans eğitimine devam etmiştir. Mezun olur olmaz iş hayatına atılan Fettahoğlu önce bir süre bankada çalışmıştır. Ardından Sky Türk televizyonunda spikerlik yapmıştır. 2013 yılında Levent Veziroğlu ile dünya evine girmiş bir de çocukları olmuştur.

Genç ve başarılı oyuncunun başlıca rol aldığı projeler; Benden Baba Olmaz, Gönül Salıncağı, Aşk-ı Memnu, Gişe Memuru, Muhteşem Yüzyıl, Filinta, Hayat Yolunda ve Fi dizisinde konuk oyuncu olarak rol almıştır. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan Nur Fettahoğlu yeni dizi projesiyle hayranlarını sevindirecek. Payitaht Abdülhamid dizisinde kendisine başarılar dileriz.

Comments are closed.