Payitaht Abdülhamid Parvus Ölecek Mi? Öldü Mü? Diziden Ayrılacak Mı?


Güncelleme: 7 Nisan 2018 : 00:39
0

Payitaht Abdülhamid 45. bölümde Parvus ölecek mi? Trt’nin sevilen dönem dizisi Payitaht Abdülhamid’in kötü karakterlerinden birine hayat veren Parvus son bölümde kalp krizi geçirir. Dizinin takipçileri Payitaht Parvus ölecek mi? öldü mü? Parvus gerçek tarihte nasıl ölmüştür?  sorularına yanıt aradı.

İttihat ve Terakki üzerindeki etkisi sayesinde Abdülhamid’i tahttan indirmek için çabalayan tam bir Türk ve Müslüman düşmanı Parvus gerçek tarihte Berlin’de ölmüştür. Tarihi kaynaklarda bu şekilde geçmektedir. Payitaht Abdülhamid dizisinde her karakter tarihten diziye aktarılmış olsa da olaylar tam olarak tarihi sırayla gitmiyor. Yani Parvus kesinlikle ölmeyecek bilgisini veremeyiz. Fakat eğer dizide tarihi kaynak ve bilgilere önem veriliyor ise Parvus ölmeyecek ve kurtulacak.

Payitaht Abdülhamid dizisinde ittihatçıları düşünceleriyle etkileyen ve onlara Abdülhamid’in yanlış strateji izlediğini empoze ederek ona karşı düşmanlık kurulmasını sağlıyor. Bütün bu aşamalara dizide adım adım tanık oluyoruz. Bu yüzden izleyen herkesin düşmanlık beslediği Parvus’un Abdülhamid’in ayakları önünde yere yığılması izleyenleri heyecanlandırdı.

Dizinin resmi instagram hesabından yaptığı açıklamada Parvus için yolun sonu yaklaşıyor sözleri Parvus ölecek mi öldü mü sorularını daha da kuvvetlendirdi. Dizinin önemli karakterlerinden birine hayat veren Parvus tarihi belgeler ışığında bakılırsa Berlin’de ölmesi bekleniyor. Fakat dizide heyecanı ve aksiyonu artırmak adına Parvus’un ölümü bu şekilde işlenmiş olabilir.


Payitaht Abdülhamid Parvus kim? Yaşı, Boyu, Sevgilisi


Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dizinin resmi kaynaklarla paralel gidip Parvus’un ilerleyen bölümlerde ölmesi mi yoksa Parvus’un bir an önce diziden ayrılmasını mı istersiniz? Düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.