TRT 1 ekranlarında Cuma günleri yayınlanan Payitaht Abdülhamid dizisi bu sezon, final mi yapacak yoksa sezon finalimi yapacak soruları kafaları karıştırdı.Dizinin gelecek sezona devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.Cuma günleri özel kanallarda yayınlanan diğer başarılı yapımlarla yarışan dizinin reytinglerde üst sıralara doğru oluşan bir ivme kazanması dizinin bitmemesi gerektiğini gösterirken dizinin yapımcıları ve kanal tarafından şimdilik bir açıklama gelmedi.Osmanlı padişahı 2. Abdülhamit’in tarih sahnesindeki rolünü ve başarısını ortaya koyan Osmanlı’n padişahlarının hayatlarını anlatan dizilerin içinden sıyrılarak Türk halkı tarafından sevilen Payitaht Abdülhamid dizisi bu sevgi ile beraber büyük başarıya imza attı.

Payitaht Abdülhamid Dizi bitecek mi?

Payitaht Abdülhamit  dizisinin başarılı sayılabilecek reyting oranlarına bakılırsa final yapması zor gözüküyor.   Dizinin sezon finali mi yapacak yoksa final yaparak ekrana veda mı edeceği şimdilik bilinmiyor.

Payitaht Abdülhamit Sezon Finali mi Final mi Yapacak!

Trt1 ekranlarında devam eden Payitaht Abdülhamit dizisi bu sezona veda finalimi yapacağı yoksa yayın hayatına son mu vereceği konuşuluyor. Dizi yeni sezonda yayın hayatına devam edecek mi soruları dolaşıyor gündemde. Yayın hayatı boyunca reytinglerde zirveyi kovalaya dizinin finali izleyicilerini şaşırttı.Şimdilik dizinin sezon finalimi yoksa yoksa dizinin sonu finali mi yapacağı belirsizliğini koruyor. Trt1 dizileri tarihin nabzını tutmaya devam ediyor. Türk halklının oldukça sevdiği geçmişin izlerini ve karakterlerini ekranlara getiren Trt yayınladığı dizilerle reytinglerde başarılı olmaya devam ediyor.

Başarılı tarihi dizileri yapan TRT televizyonu Payitaht Abdülhamit dizisi ilede büyük bir sükse yakalamıştı. Diriliş Ertuğrul dizisi kadar sevilen dizinin bu sezon bitecek mi bitmeyecek mi soruları akla getirdi. Payitaht Abdülhamit dizisi kadar Trt 1 ekranlarında perşembe günleri yayınlanmaya başlayan Mehmetçik Kutül Amare dizisi de izleyici tarafından oldukça sevildi. Trt1 kanalı tarihe ayna tutarak izleyici tarafından tam not almaya devam ediyor. Cuma günlerinin sevilen dizisi Payitaht Abdülhamit izleyici tarafından beğeniyle takip ediliyor. Aldığı reyting oranları da başarılı olan dizinin final yapacağı haberi ortalığı karıştırdı.Payitaht Abdülhamit dizisi sonraki sezon devam edecek mi? Bu soruların cevapları gizemini hala koruyor.