Payitaht Abdülhamid Clara Kim? Hülya Diken Biyografisi


Güncelleme: 5 Ocak 2018 : 00:40
0

Cuma akşamları ekrana gelen tarih konulu Payitaht Abdülhamid dizisinde Clara karakterini kim canlandırıyor? Payitaht Abdülhamid Clara kimdir? Diziye yeni dahil olan oyuncu nasıl bir karaktere hayat veriyor? Diziseverlerin merakla izlediği ve hakkında pek çok şeyi merak ettiği Payitaht Abdülhamid Clara kimdir sorusunun yanıtı haberimizin devamında.


Payitaht Abdülhamid 2. Sezon (2017-2018) Yeni Gelen Oyuncular Tam Kadro


Payitaht Abdülhamid Clara kimdir sorusuna gelmeden önce dizinin son bölümünde neler yaşandığını hatırlayalım. Sultan Abdülhamid Parvus’u idam ettirirken diğer cephede  Tahsin Paşa’nın idam sehpasında olduğundan haberi yoktur. Abdülhamid bir zafere imza attığını düşünürken karşı tarafta hem Tahsin Paşa’nın hemde kendi tahtının tehlikede olduğundan habersizdir. Öte yandan Sultan Abdülhamid soykırım yaptığı gerekçesiyle büyük bir suçlamayla karşı karşıya kalacaktır. Kemalettin’i vuran Hatice Abdülhamid’in huzuruna getirilmiştir böylece Hatice ve Kemalettin arasındaki ilişki ortaya çıkmıştır. Olayların durulması için tek yol Hatice’nin Vasfi’yle evlenmesidir. Hatice’nin Vasfi’yle nikahlanacağını öğrenen Kemalettin engel olabilecek mi? Abdülkadir ve Firuze aşlarının bedelini hayatlarıyla mı ödeyecekler? Parvus’un idamı Abdülhamid cephesinde nasıl sonuçlar doğuracak?

 

Payitaht Abdülhamid Clara Kimdir? Hülya Diken

1992 tarihinde dünyaya gelen Hülya Diken, dizi, tiyatro, sinema oyuncusu ve modeldir. Samsun Şehir tiyatrosunda oyunculuk eğitimi almış ve akabinde Adını Sen Koy, O Hayat Benim, Nizama Adanmış Ruhlar ve Güneşin Kızları dizilerinde rol almıştır. Göç Yolu Elveda Balkanlar yer aldığı sinema filmleridir. Kendisine Payitaht Abdülhamid Clara karakteriyle başarılar diliyoruz.