Payitaht Abdülhamid 40. Bölüm Fragmanı İzle-2 Mart Neler Olacak?


Güncelleme: 23 Şubat 2018 : 21:21
0

Payitaht Abdülhamid 40. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? Trt1’in tarih, dönem ve biyografi türünde ekranlara gelen dizisi Payitaht Abdülhamit dolu dizgin yoluna devam ediyor. İzlenme oranlarında ki artış dikkat çeken dizinin 40. Bölümü şimdiden merak ediliyor. Payitaht Abdülhamid 40. Bölüm Fragmanı İzle-2 Mart Neler Olacak? İşte detaylar.

Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Özlem Conker, Selen Öztürk, Akın Akınözü, Ezgi Eyüboğlu, Hakan Boyav, Saygın Soysal, Umut Kurt, Can Sipahi, İbrahim Kendirci, Berkan Şal gibi isimlerin yer aldığı Payitaht’ın geçtiğimiz haftaki bölümlerinde neler yaşanmıştı kısaca hatırlayalım.

Geçtiğimiz hafta hareme bir saldırı düzenlenmiş ve bu olay Abdülhamid’i öfkeden deliye dönmesine neden olmuştur. Hemen emir verir ve Hüseyin Paşa’nın bulunmasını ister. Bu hainliğin cezası ölümdür. Bidar Sultan ise ağaeyinin yaptığı bu hareket karşısında şoktadır. Olanlara inanmak istemez. Hemen oğlu Abdükadir’den dayısını bulmasını ister. Seniha Sultan ise Bidar Sultan’ın planını öğrenmiş ve hemen durumdan Abdülhamit’i bilgilendirir.Bidar Sultan abisini kaçırtacaktır.

Tüm bu olaylar tüm çevrelerde hareketlenmelere neden olmuştur. Hem sarayda hem de dışarıda ciddi hareketlilik vardır. Bütün paşalarla ilgili istihbarat toplanmakta ve Abdülhamit sokaklardaki teşkilatların bitirilmesi için Murad’a görev verir.

Murat görevini icra etmek için dışarı çıkmıştır ancak Parvus ise onu öldürmek için başka birini görevlendirmiştir. Ancak planda aksilik olur ve Murad yerine Ahsen vurulur. Murad ise intikam ateşiyle bir hata yapar ve başka birisini vurur. Murad’ın bu hatası uluslararası bir kriz çıkartır ve Murad idamla yargılanır.

Payitaht Abdülhamid 40. Bölüm Fragmanı-Henüz Yayınlanmadı (Güncellenecektir).