Park Min Young’a Her Private Life Dizisi İçin Teklif Götürüldü


Güncelleme: 8 Aralık 2018 : 20:36
0

2018 yılına damgasını vuran What’s Wrong With Secretary Kim dizisinden sonra Park Min Young’a 2019 yılı için yeni bir dizi teklifi yapıldı. Dizinin adı Her Private Life olarak açıklandı. 2019 yılının başında yayımlanması beklenen dizinin diğer oyuncuları için henüz bir açıklama yapılmadı. Romantik komedi türünde olacak dizinin 2007 yılında yayımlanmaya başlanılan Noona Paen Datkom adlı manhwadan (çizgi roman) uyarlanacağı açıklandı.

Noona Paen Datkom’un konusu ne?

Noona Paen Datkom (누나 팬 닷컴) bir hayranın gözler önüne serilen hayatını anlatmaktadır. Noona, Korece’de erkeklerin kendinden büyük olan ve yakın hissettikleri kadınlara kullanıkları kelimedir. Yani “abla” anlamına gelmektedir. Paen, İngilizce’deki “fan” kelimesinden uyarlanmıştır ve hayran anlamana gelmektedir. Datkom internet sitelerinden bildiğimiz “.com” anlamına gelmektedir.
Jo A Ra bir restoran işletmektedir. Aynı zamanda A Ra, Shooting Stars adındaki grubun bir üyesi olan Min Joon’a hayrandır. Hatta grup adına bir hayran sitesi kurmuştur. Daha sonra kendisi Min Joon’un abisi Min Hyun’un işten ayrılıp bir restoran zinciri kurmak istediğini öğrenir. Bunun üzerine A Ra, Min Hyun ile iş yapmak ister ve bunu başarır. A Ra ve Min Hyun birbirlerine karşı farklı duygular beslemektedir. Fakat Min Hyun, A Ra’nın hayran sitesini öğreni ve onun kendi kardeşi Min Joon’dan hoşlandığını düşünmeye başlar.

Her Private Life dizisinde bu konu temel alınarak bazı değişiklikler yapılacağı belirtildi. Başrol karakterin ismi Sung Duk Mi olarak belirlenmiştir. Duk Mi, g.o.d grubundan Yoon Kye Sang’ın büyük hayranıdır. 20 yıllık bir hayran geçmişi bulunmaktadır. Kendisi bir müzenin sorumlusudur ve hayran kimliğini artık saklamaktadır ama onun özel hayatı biri tarafından keşfedilecek ve Ryan Gold adlı bir yönetmen onun hayatını film yapmak isteyecektir.

Park Min Young kimdir?

Park Min Young 4 Mart 1986 yılında dünyaya gelmiştir. İlk olarak 2006 yılında ekranlarda görülmeye başlamıştır. Park Min Young dizileri arasında en popüler olanlar Sungkyunkwan Scandal, City Hunter, Healer ve What’s Wrong With Secretary Kim dizileridir.

Her Private Life Kore dizisi için verilen bilgiler şu anlık bu kadardır. Yakın zamanda dizinin kadrosunun tamamlanması ve çekimlere başlanılması beklenmektedir.