Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Erken Final Yapar mı?


Güncelleme: 7 Ocak 2017 : 17:07
15

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Erken Final Yapar mı?

Atv ekranlarında 2017 yılının ilk ayında başlayacak dizilerden biri de Ölene Kadar.. Peki Ölene kadar dizisi nasıl bir dizi konusu hikayesi oyuncu kadrosu nasıl dizi tutar mı reytingleri nasıl olur gibi sorularınıza makul yanıtlar vermeye çalışacağız. Öncelikle dizimizin fragmanları çıktı yakında başlıyor Atv ekranlarında. Bakalım izlenecek mi dizi..

Ölene Kadar Dizisinin Konusu Nedir? Aşk, ihanet, vicdan, adalet ve intikamın iç içe geçtiği bir dizi olacak Ölene Kadar. Aslında hayat boyu yaşadıklarımızın bir kısa öz geçmişi gibi bir yapım bu.. Dizide hayatı bir günde değişen insanların birbirlerine değen hikayelerini izleyiciye aktarmak için hazırlanan “Ölene Kadar” dizisinin baş rollerinde Engin Akyürek ve Fahriye Evcen‘i bir ünlü isimler bir araya geliyor. Dizi 12 Ocak 2017 de başlayacak.

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Bizce her iki başrol oyuncusunun da belli bir hayran kitlesi bulunuyor. Bu hayranlar eğer diziye sahip çıkarsa dizi zaten tutar ama izleyici gerek senaryo gerekse oyuncuların uyumuna baktığı için en yakın örnek Cesur ve Güzel dizisidir. Dizi ve oyuncular on numara ama hep bir eksiklik var dediğimiz durum işte şimdi ortaya çıkan Senaryonun güçlü olması olayıdır. Eğer senaryo zayıf ise yapacak pek bişey yok dizide..

Ölene Kadar Dizisi İzlenir mi Tutar mı? Reytingleri Nasıl Erken Final Yapar mı?

Bu sorulara en güzel cevap dizi başladıktan sonra alınacak reytingler ve genel görünüş yanıt verecektir. Şimdilik kesin konuşmak doğru olmaz ama dizimizin çok uzun ömürlü olamayacağını düşünüyorum. Sanki ikili arasında bir uyumsuzluk var gibi. Yada öyle bir algı var. Sanki Fahriye Evcen deyince akla Burak Özçivit geliyor. Neyse umarız güzel bir reytingi yakalar ve uzun süre devam eder..

Lütfen sizde Fahriye Evcen ve Engin Akyürek‘in başrol oynayacağı Ölene Kadar dizisi hakkında görüşlerinizi ve yorumlarınızı aşağıya yazın. Şimdiden teşekkürler..

https://www.youtube.com/watch?v=rMIzZX3d7p0

15 YORUMLAR

  1. muhteşem bir diziydi.ENGİN VE FAHRİYE müthiş bir ikili hatta en güzeli.Ama yapımcıların yanlış gün ve diger hatalarına kurban gitti ….

  2. Görünen o kii Ölene Kadar dizisi oyuncu ve hikayesiyle güzel ama yayın planlamasına kurban gitmiş fark edilmemiş diziler kervanına katılacak. Yazık oldu…

  3. tutmadı zaten ölene kadar dizi final olsun Burak Özçevit Fahriye evcen yakışıyor onlar yapsın yeni dizi

  4. vatanim sensinden vazgecemedigim icin persembe gunleri izleyemiyorum ancak internetten takip ediyorum . Cok sacma bir rekabete atildi atv bile bile diziyi ucurumdan attilar . gunu degisirse eminim ki bem de dahil cogu kisi izleyecek ve reyting yukselecektir .cok yalvarildi atvye baslamadan gunu degistirin diye ama dinleyen olmadi . Engine ve fahriyeye yazik etmis olursunuz .

  5. herkes ve bende dahil olmak üzere netten ızlıyorum cunku tv izleyemiyorum cok meskulum.. Evde olamıyorum hiç.. Netten izliyorum ve cok begendiğim bir dizi. Sadece bu diziyi izliyorum. Fahriye ve Enhin cok yakısmıslar. Konu oldukça güzel. Sarp kötü insan rolunu cok güzel yapıyor. Konusu da gayet değişik ve güzel. Heyecanlı bir dizi. İnsallah bitmez. Günleri değişirse reytingi eminim cok yüksek olur..

  6. Bu dizi Sosyal medya gücüyle devam ediyor ama tv reytingi kötü. Kesinlikle çok güzel bir dizi. talihsizliği sezon ortasında ve yanlış günde başlaması. karşısında zaten tutun iki iyi dizi var. dizinin internet reytingleri daha iyi. bu da demek oluyor ki çoğu insan diziyi internetten takip ediyor. Bence atv diziye erken sezon finali yapıp yazın tekrarlarını sık sık verip, sezona erken başlamalıdır. Üstelik bir gerçek var ki Fahriye Evcen’in en iyi performans sergilediği dizisi. Avukat Selvi karakteri ona çok yakıştı. Engin Akyürek her zaman ki formunda. Fahriye ve Engin çok iyi bir çift oldular…

  7. Güzel bir dizi. Bu dizi izlenir. Fahriye evcen Engin akyürek gayet uyumlu.Sarp levendoğlu da kötü adam rolünün hakkını vermiş.

  8. Ya bu diziyi cok begendim lutfen erken final falan olmasin enginle fahriye cooook yakisiyolar sirf onlar icin izliyorum zaten senaryoda git gide cok guzel oluyoooo boyle devaaam

  9. Konu çok güzel, fragmanlar çok etkileyici, tutmaması büyük hayal kırıklığı olur.
    Bana göre 2017 Engin ve Fahriye’nin yılı olacak.
    Bu senenin en büyük dizi rekabeti 12 ocak perşembe günü başlıyor:)
    O günün Sosyal medya birincisi şimdiden belli;”Ölene Kadar”

Comments are closed.