Nöbet Dizisi Final Yapıyor!


Güncelleme: 5 Mayıs 2019 : 14:58
0

Show tv‘de büyük umutlarla yayın hayatına başlayan Nöbet dizisi bugün yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda ediyor. Asker dizisilerinin birer birer sona erdiği günlerde bir final haberi de Nöbet dizisinden geldi.

Pana Film gibi iddialı bir yapım şirketi tarafından hayata geçirilen Nöbet dizisi 8. bölümüyle final yapma kararı aldı.

Kurtlar Vadisi dizisiyle üne kavuşan oyuncu Necati Şaşmaz‘ın sahibi olduğu Pana Film tarafından hayata geçirilen Nöbet dizisinin ekran ömrü kısa sürdü.

Yalnızca Sekiz Bölüm Sürdü

Büyük bir ön hazırlık sürecinin ardından Antalya’da çekimlerine başlanan Nöbet dizisi 5 Mayıs Pazar günü yayınlanacak 8. bölümüyle final yapıyor.

Antalya’da Dev Plato Kurulmuştu

Ekranlara oldukça iddialı bir giriş yapan Nöbet dizisinin çekimleri için Antalya’da dev bir plato kurulmuştu. Ön hazırlıkları bile aylar süren yapım için büyük emekler harcanmıştı.

Reytinglerde beklenen başarıyı gösteremeyen Nöbet dizisi sekizinci bölümü ile final kararı alarak televizyona veda etmeye hazırlanıyor. Televizyon ekranlarında aynı anda yayınlanan pek çok asker dizisi bulunması ve Nöbet’in bu diziler arasından sıyrılacak bir farklılık yaratamaması dizinin ömrünü kısaltan nedenler arasında gösterilebilir.

Nöbet Dizisi

Pana Film ve Necati Şaşmaz’ın yapımcılığını üstlendiği Nöbet dizisinin yönetmen koltuğunda Gökhan Erkut oturmakta.

Nöbet dizisinin başrollerinde Yurdaer Okur, Saygın Soysal, İpek Karapınar, Deniz Bolışık, Kürşat Alnıaçık, İbrahim Kendirci, Tuncay Beyazıt, Sultan Elif Taş, Nevzat Yılmaz, Yılmaz Meydaneri, Murat Kılıç, Salih Bayraktar, Fulden Akyürek, Gökhan Gencebay, Burak Sarımolai gibi isimler yer alıyor.

Nöbet Dizisi Nerede Çekiliyor?

Show tv’nin reyting yarışına kurban giden Nöbet dizisinin çekimleri Antalya’da bulunan Elmalı beldesinde gerçekleştiriliyor. Sırf bu dizi için kente bir kasaba şeklinde plato inşa edildiği biliniyor. Nöbet dizisi için Elmalı Belediye Başkanı Ümit Öztekin’in de katkılarıyla, Antalya’da adeta yeni bir kasaba inşa edildi.

Dizinin çekimlerinde karakol olarak kullanılan eski binalar için, onlarca kişi gece gündüz çalıştı. Binaya 100 kişilik yatakhane, yemekhane ve eğitim alanları yapıldı.

Çekimlerde kullanılması için askeri araçlar, helikopter ve askeri teçhizatlar temin edildi. Dizide kullanılan ekipman için Genelkurmay Başkanlığı’nın lojistik destek verdiği biliniyor.