Muhteşem İkili Dizisine Yeni Katılan Oyuncu Kim?


Güncelleme: 22 Aralık 2018 : 17:21
0

Muhteşem İkili Dizisine Yeni Katılacak Kurretülayn Matur  Kimdir?

Kanal D’nin sevilen dizisi yayınlandığı günden itibaren senaryosu ve oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Muhteşem İkili dizinin kadrosuna yeni bir oyuncu katılacak.Dizi yayınlanması ile yavaş yavaş takipçilerini artırsa da hala reytinglerde kanalın istediği oranlara ulaşamadı. Geçtiğimiz günlerde dizinin yayından kaldıracağı haberleri dolaşırken kanaldan ve yapımcılardan konu ile ilgili ses çıkmazken dizinin başarılı oyuncusu Kerem Bursin setten fotoğraf paylaşarak haberlerin asılsız olduğunu söylese de yapımcı ve kanaldan ses çıkmaması dizinin hala sallantıda olduğunu düşündürüyor.   Yalnız dizinin her geçen bölümde izleyicilerini artırdığı ve reyting oranlarını yükselttiği üst sıralara oynadığı da gözümüzden kaçmadı. Şimdiden dizinin takipçilerinin ilgisini çeken karakter diziye yeni bir soluk getirecek gibi görünüyor. Dizinin kaldırılması haberlerine rağmen dizinin oyuncu kadrosuna yeni oyuncular katılıyor.

Muhteşem ikili dizisine 7. bölümünde dahil olan Ela karakteri aslında Ahsen olan ismini ela olarak göstererek ekibe dahil oluyor Barca ve Mkc’nin yeni düşmanı olan Ela kim gerçek kimliği ne ve İkili ile derdi ne şimdilik sır gibi korunuyor. Aksiyon ve gerilim sahnelerinin içinde aile arkadaşlık ve aşkı barındıran diziye şimdide intikam tohumu yerleştiren senaristler diziyi final haberlerinden kurtarabilecek mi? Muhteşem İkili dizisinin yeni oyuncusu Kurretülayn Matur olacak. Bakalım oyunculuğuyla dizinin Muhteşem İkili sevenlerini etkileyebilecek mi?  Peki diziye yeni oyuncuların katılması dizinin reytinglerini arttırabilecek mi?

Kurretülayn Matur Hangi Karakteri Canlandıracak?

Muhteşem İkili kadrosuna yeni katılacak olan kişi belli oldu. Kurretülayn Matur Muhteşem İkili dizinde Ayfer karakteriyle ekranlarda izleyicisiyle buluşacak.

Muhteşem İkili Kurretülayn Matur Kimdir?

Kurretülayn Matur, 31 Ekim 1990 tarihinde Ankara ‘da  doğmuştur. Kurretülayn Matur 28 yaşındadır. Kurretülayn Matur’un Annesi ve babası Karaman da yaşayamaktadır. Kurretülayn Matur ise İstanbul’da yaşmaktadır. İstanbul Üniversitesinde okumuştur. İstanbul Fatih Üniversitesinin Fatih sanat tiyatrosunda oyuncu kadrosunda halen görev almıştır. Kurretülayn Matur tiyatro ve reklamlarda oynamıştır. Kazanmak için bir dakika programına katılarak 16 bin TL para ödülünü aldı. Merhaba Hayat dizisinde ise dilek karakterini canlandırdı. TV8 Ekranlarında yayınlanan Ütopya adlı yarışmaya katarak kendini tanıtmıştır.