Muhteşem İkili 6.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Olacak?


Güncelleme: 4 Aralık 2018 : 13:41
0
Muhteşem İkili 6. Bölüm Fragmanı

Kanal D ekranlarının ilgiyle izlenen ve Perşembe akşamları seyirci kitlesini ekran başına kilitleyen dizi Muhteşem İkili’den 6. bölüm fragmanı geldi.

Muhteşem İkili 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Muhteşem İkili 6. Bölüm Fragmanı

TMC Film’in yapımcılığını üstlendiği, Çağatay Tosun’un yönetmen koltuğunda oturduğu, başrollerini Kerem Bürsin, İbrahim Çelikkol, Özge Gürel ve Öykü Karayel gibi isimlerin paylaştığı sevilen dizinin 6.bölümünde neler yaşanacak? Fragmanla ilgili analizleri bu haberimizde bulabileceksiniz.

Muhteşem İkili 6.Bölümde Neler Olacak?

Sevilen dizinin yeni bölümünün genel anlamdaki özetine göz atacak olursak Barca ve Nilüfer arasındaki yakınlık bir anda herkesin dikkatini çekmeye başlıyor! Barca ve Nilüfer’in halleri, Yağmur ve MKC’nin de dikkatini çekiyor. İkisi arasında başlayan yakınlık henüz dile getirilmese de çevreleri tarafından fark ediliyor. MKC, bu konuda Barca’nın ağzını ararken, Yağmur da boş durmayıp Nilüfer’i sıkıştırıyor. Peki şimdi ne olacak? Barca, onlara nasıl bir açıklama yapacak?

Muhteşem İkili 6.Bölüm 1.Fragman

Muhteşem İkili 6.Bölüm 2.Fragmanı

Muhteşem İkili dizisinin 6.bölümünün 2.fragmanında ise farklı bir yerden seyirciyi selamlıyor ve  Barca ve MKC, bir banka soygununa müdahale ediyorlar ve istenmeyen bir sonuçla karşılaşıyorlar! İşte o tanıtım..

Muhteşem İkili dizisinde geçen hafta neler yaşandı? Muhteşem İkili dizisinin 5.bölümünde çalsn şarkı hangisiydi? Muhteşem İkili 5.Bölüm özeti hakkında her türlü bilgiyi haberimizde bulabilirsiniz..

Muhteşem İkili Son Bölümde Çalan Şarkı! Kim Söylüyor?