Müge Anlı Dudu Çelik’i Kim Öldürdü? Olayla İlgili Son Gelişmeler!


Güncelleme: 7 Eylül 2017 : 11:41
2

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yer alan Dudu Çelik cinayetindeki son gelişmeler ne? Dudu Çelik’i kim öldürdü? Olayda yaşanan en son ayrıntılar haberimizde!

ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından Müge Anlı ile Tatlı Sert, oldukça ilginç bir cinayeti gözler önüne serdi. Daha önce birçok defa faili meçhul kalan cinayetleri aydınlatan Anlı, bu sefer de olayı en ince ayrıntısına kadar araştırıyor.

Müge Anlı’ya katılan Dudu Çelik’in yakınları ölümün şüpheli olduğunu ve normal bir ölüm olmadığını iddia etti. Oysa Dudu Çelik’in eşi ve eşinin çocukları tansiyon hastası olduğunu ve düşüp kafasını vurduktan sonra vefat ettiğini söylemişti.

Dudu Çelik, 20 yıldır eşi ile evliydi. Eşinin çocuklarından Şinasi Çelik, aslında olaydan sonra şüphelenmiş ve jandarmayı arayarak ölümün şüpheli olduğunu söylemişti. Ancak Şinasi Çelik, Müge Anlı’nın ısrarlarına rağmen ölümün cinayet olduğunu bilmediğini iddia ediyor.

Dudu Çelik’in komşuları da programa katılarak bildiklerini anlattı. Olay günü Dudu Çelik’in vefatı ardından ambulansın arandığı ve ilk etapta şüpheli ölüm raporu verildiği öğrenildi. Ancak daha sonra doktora ulaşan yakınları tansiyondan öldüğünü, şüpheli bir durumun bulunmadığını söyledi. Doktor da bunun üzerine Dudu Çelik’in tansiyon hastası olduğunu bildiği için normal ölüm raporu verdi.

Verilen normal ölüm raporunun ardından Dudu Çelik’in cenazesinin nereye gömüleceği de büyük bir tartışma yarattı. Şinasi Çelik, üvey annesi olan Dudu Çelik’in kendi köyüne gömülmesini istedi. Dudu Çelik’in yeğenleri duruma tepki gösterdi. Şinasi Çelik ile Dudu Çelik’in yeğenleri arasında cenazenin gömüleceği yer hakkında büyük tartışma yaşandı. Gömülme öncesinde de cenazeyi yıkayacak kişileri Şinasi Çelik ayarladı.

Cenazeyi yıkama esnasında yaşlı kadının ağzından ve burnundan kan geldiği görüldü. Yeğenlerine bu durumun tansiyondan kaynaklandığı söylendi. Ancak kadının vücuduna 40 saçma isabet etmişti. Dudu Çelik gömüldükten sonra kıyafetlerini isteyen yeğenleri kıyafetlerin delik deşik olduğunu fark edince durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Şinasi Çelik, olayların ardından babasının bayıldığını da söyleyerek ambulansı aramıştı. Olayları karıştıran bu hamle Müge Anlı’da geniş yankı uyandırdı. Şinasi Çelik en son Müge Anlı’da olayların abartıldığını söyleyerek programa çıkmama kararı aldı. Şinasi Çelik ve babasının üzerindeki şüpheler devam ediyor.

Sizce cinayeti kim işledi? Dudu Çelik cinayeti hakkında neler düşünüyorsunuz? 

2 YORUMLAR

Comments are closed.