Esra Erol Türkiye’nin Konuştuğu Seri Katil Kim?


Güncelleme: 10 Eylül 2018 : 22:13
0

Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün ATV ekranlarında bizzat kendi sunumuyla uzman kişilerin de yardımı ile kapalı kapıları aralamaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert her bölüm heyecan uyandıran ve yaşanan gelişmeleri bir bir açığa çıkaran enfes programı ile her gün izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Uzun süredir üzerinde çalışmaların sürdüğü, Türkiye’nin konuştuğu seri katili bulmak için ilişkili olan herkesle bir bir muhatap Müge Anlı aynı zamanda seri katilin kimliğini araştırılırken ipuçları titizlikle takip ediliyor. elimize ulaşmadı bekliyoruz ama konuşmak istediğini belirtmiş ve Ümit oğluyla daha sonra bizde konuştuğumuzu Ümit ve Murat’tan bahsetmiş ama telefon kesilmiştir.

Yani ümit ve Murat benimle birlikte mi ya da değil mi onun cevabını alamamışlar. Pazar günü araması gerekirdi ama Mehmet Ali Bey Trabzon cezaevine sevk edildiği için arama günleri değişmiş. Kendi ailesini arayabilirim O yüzden bunu öğrenemedik bize dedi.

Hüseyin yaptı belki mehmetle işi bu tarafa çevirdi diyen umit bey,kendime bakamayacak biriyim ben onun çocuklarına nasil bakayım dedi Ümit saricobanoglu .

Ümit Bey Surriye ozdenin seri katili bildiğini iddia ediyor.

Sebahattin Taşan Mehmet Ali diye çağır oğlunun yeğeni. Hamile ineğin kesilmiş duyumunu veren kişi. Ümitle adı geçti fakat bağlantısını kuramadık diyen Esra Erol Aslında İsmim Mehmet Ali olduğunu söyledi. Bunun üzerinede Sebahattin Taşan bağlanmak isteyip canlı yayından bilgi verdi.

Bilginin bir tarafa doğru bir tarafıBilginin ben istanbuldayken bu programı izlemiştim. İstanbul’dan Samsun’a geldim bir araç için vesile olup Samsun’a gelmiştim. Necati abinin de orada çalışıyordu. Abim beni kendine çekti ve bu İnek eti, bunun karnından bir tane buzağı çıkmıs ve Muhtemelen şeker köseoğlu’nun inegi dedi. abisinin bunları söylemesi üzerine Bu da ben canlı yayına arayacağım ve her şeyi anlatacağım demiş. Söylemezsek yarın bir gün başka bir durum olacak diye canlı yayın arayıp anlatmak istedim dedi.

ünite Mustafa’nın bağlantısını bulamadığımız ilkbaharı yerli yerine oturmadık diye Esra Erol incelemeye devam ediyor. Mehmet Çayır oğlunun yeğeni Sebahattin Taşan Evet dayım hayvan hırsızlığı yapabilir ama bir insanın canına kastedecek bir insan değil dedi.

Esra Erol Sabahattin taşına Ümit’ten neden şüpheleniyorsanız diye sordu. O da Dayımın yanına gittiğimde etleri fatura karşılığında indirdiler oraya 3 kişi geldi Dayım orada 3 kişiyle konuşurken Ümit ismini net olarak duydum. 34 plaka bir araçla geldiler ve Ümit o değildir veya odur bilemem Fakat ben orada Ümit ismini duydum. Kırmızı panelvan aracı Ümit’in babasından Mehmet Ali Çayıroğlu ödünç alacaktı.

dayımla ilgili hayvan hırsızlığı ve dolandırıcılıktan şüpheleniyorum fakat herhangi bir insanı öldüreceğini düşünmüyorum Evet dolandırıcılık yapabilir hırsızlık yapabilirim %100 yapabilir fakat kesinlikle birini öldürmez.

13 kişi öldürülmüş Bununla ilgili şüphelerini anlatan Sebahattin Taşıyan bu basit bir şey değil Bildiklerimi anlatacağım dedi. kesilen inekler de var Bunları da kimin kestiği ile ilgili bilgiler en yakın zamanda açığa çıkacaktır