Müge Anlı İle Tatlı Sert Müge Anlı Kimdir?


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 12:43
0

Müge Anlı İle Tatlı Sert programının sunucusu olan Müge Anlı acaba kimdir, hep böyle ciddi midir, formunu nasıl koruyor, yaşı kaçtır, nerelidir, evli, midir, sevgisi var mıdır, asıl mesleği nedir,  eğitimi  nedir,çocukları var mıdır, sevgilisi var mıdır? Gibi sorular akıllara gelmiyor değil. Atv de hafta içi her gün saat 10.00 ile 13.00 arasında Müge Anlı İle Tatlı Sert programını sunuyor. Kayıpları arayan, cinayetleri araştıran bir program sunuyor.

Müge Anlı 45 yaşındadır doğum tarihi ise 19 Aralık 1973’tür. Müge Anlı hem sunucu hem de gazeteci kimliklerine sahip bir ünlüdür. İstanbul’da doğmuş olan Müge Anlı aslen Kırım Tatarı Edirneli’dir. Egitim bilgileri; Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi lisans,Yüksek lisans ise Kadir Has Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde hukuk üzerinedir. Bir kızı vardır. 1993 yılında evlendiği kocası ve kendini gibi gazeteci olan Burhan Akdağ’dan  2008 yılına geldiğimizde ayrılmıştır. Biz seyirciler onu ilk kez Şenay düdek ile Kanal D’de yayınlanan Dobra Dobra isimli magazin programı ile tanımaya başladık. O zamanlar Müge Anlı magazin haberlerini sunuyor magazin haberlerini youmluyordu. Şenay düdek Fox’ta Cenk Eren ile başka bir program yaparken Müge Anlı yine Kanal D’de Dobra Dobra isimli programı bu sefer Pakize Suda ile devam ettirmiştir magazin haberleri ile ilgili haberler yapmıştır. Müge Anlı spor yapmayı yürüyüşe çıkmayı köpekleri ile ve kedileri ile ilgilenmeye çok seviyor kız ile zaman geçirmeye annesi ile sohbet etmeye seviyor Müge Anlı hem araştırmacı hem gazeteci hem yazar hem sonucu olarak çok üretken bir karakter sergiliyor önümüzde Zeynep Özal:Bir Kadın Bir Kaç Hayat isimli bir kitabı vardır.

Müge Anlı’nın burcu yaydır kilosu 55 kg, boyu ise 1. 64 cm’dir. 2010 yılından beridir magazin haberlerini değil de kayıplarını arayanları, faili meçhulleri. karanlıkta kalmış olayları aydınlatmaya devam ediyor . Ayrıca Müge Anlı’nın kızının ismi ise Lidya Müge Akdağ’dır. Müge Anlı birçok sosyal sorumluluk projesine de el atmaktadır ondan fazla ödev evi açmıştır .Sevgi izi sayesinde engelliler daha kolay bulunmaktadır. Şimdi ise magazin haberlerinin tam zıttı olan , hayatın içinden olan konulara eğiliyor .Faili meçhulleri çözüyor cinayetlerin üzerine eğiliyor ,kayıpları buluyor, kayıp hayvanları buluyor.