Müge Anlı’nın Cesedini Bulduğu Rıdvan Cinsel İstismara Mı Uğradı?


Güncelleme: 13 Ekim 2017 : 21:36
1

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aranan ve 8 Ekim’den beri kayıp olan Rıdvan’ın dün cesedine dün ulaşıldı. Rıdvan’ın şüpheli ölümü esrarengizliğini koruyor. Rıdvan’ın üzerinde tişörtünün olmaması ise akıllara Rıdvan cinsel istismara mı uğradı sorularını getirdi. 

Adana’da kayıp olan Rıdvan ile ilgili önemli ve somut gelişmeler yaşanıyor. Dün yayınlanan bölümde bir nehir kenarında bulunan 12 yaşındaki Rıdvan’ın cesediyle ilgili tartışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Rıdvan’ın anne ve babası cesedin  Rıdvan’a  ait olduğunu kabul etmese de amcası onun Rıdvan olduğunu teyit etti.

Kuşları vermek için evden çıkan Rıdvan 8 Ekim’den beri kayıp. 4 gün boyunca aralıksız aranan Rıdvan’ın cansız bedenine ne yazık ki ulaşıldı. Cesedin Rıdvan’a ait olduğunu ailesi bir türlü kabul etmiyor ve otopsi raporu herkes tarafından merak ediliyor.

Rıdvan 8 Ekim gecesi kuşları vermeye bisikletle gidiyor fakat bir daha haber alınamıyor. Sonrasında rıdvana ait olduğu söylenen bir ceset bulunuyor. Ancak bulunan cesedin yanında bisikletin olmaması dikkat çekiyor.

Rıdvan’ın acılı annesi ise yaptığı açıklamada berberde çalışan çırağın yalan söylediğini iddia ediyor . Öte taraftan 12 yaşındaki Rıdvan’ın otopsi raporu henüz açıklanmadı. 10 ile 15 gün içinde otopsi raporunun kesin sonuçları belli olacak.

Fakat  akıllarda iki sor var. Birincisi Rıdvan’ın cesedinin yanında neden bisikleti yok? İkinci soru ise cesedin tişörtsüz olması ve Rıdvan’ın cinsel istismardan kaçarken mi kanala düştüğü merak ediliyor.

Aile ise berberdeki çırağın işin içinde olduğunu işaret ediyor. Otopsi raporunun kesin olarak açıklanması üzerine tüm gerçekler ortaya çıkacaktır.

 

https://www.youtube.com/watch?v=YjyJokLuGJc

 

Comments are closed.