Müge Anlı 2017-2018 Sezonu Ne Zaman Başlayacak?


Güncelleme: 3 Eylül 2017 : 12:17
0

Müge Anlı 2017-2018 Yeni sezon ne zaman başlayacak? Müge Anlı 2017-2018 sezonu ne zaman başlıyor? Müge Anlı yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Ekranların sevilen ismi Müge Anlı, Atv ekranlarındaki programına yaz tatilinin ardından geri dönmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezonda birçok kişiyi sevdiklerine ve ailesine kavuşturan Müge Anlı, yeni sezonda da ekranları kasıp kavuracak.


Esra Erol’da 2017-2018 Yeni Sezon Formatı Nasıl? Esra Erol Ne Zaman Başlıyor? <<<tıklayınız


Müge Anlı, hem çözdüğü cinayetlerle hem de kolluk kuvvetlerine yardımıyla birçok kanalın ve sunucunun örnek aldığı bir sunucu oldu. Müge Anlı’nın programını örnek alan Tv 8 benzer formatta iki program yayınlamaya başladı.

Müge Anlı’nın programındaki gerçekçiliği o programlarda bulamadığını söyleyen seyirciler de yeni sezonda bir an önce Müge Anlı’nın programının başlamasını bekliyor.

Müge Anlı’nın 2017-2018 sezonunda yeni bölümleri başlayacak olan programının Kurban Bayramının bitmesiyle birlikte başlaması bekleniyor.

Müge Anlı yine hafta içi her gün saat 10.00’da izleyicinin karşısında olacak. Kendine has tarzı ve olaylar karşısındaki soğukkanlı tutumu ile sevilen sunucunun programının başlaması ile birlikte Tv 8 ekranlarında yayınlanan programların reyting açısından bir şansı kalmayacağı iddia ediliyor.

Müge Anlı, uzun senelerdir bu işi yaptığı için işinde iyice ustalaştı. Farklı insanları sürekli gözlemleme fırsatı bulan Müge Anlı, artık olaylara oldukça profesyonel yaklaşıyor. Geçtiğimiz sezonda kan donduran birçok cinayeti itiraf ettiren ve açığa çıkaran sunucu bu sezonun hazırlıklarına da başladı.

Müge Anlı’nın 5 Eylül Salı günü yeniden Atv ekranlarındaki yerini alacak. Müge Anlı, yeni dosyalar, yeni gündemler ve çözülmeyi bekleyen olaylarla Bayramdan sonra 5 Eylül Salı günü sizlerle Atv ekranlarında.