Mesut Akusta Ekranlara Dönüyor! Hangi Dizide Rol Alacak?


Güncelleme: 27 Kasım 2018 : 00:01
0

Ekranların sevilen yüzlerinden biri olan Mesut Akusta yepyeni imajı ve yeni dizisiyle yine adından oldukça söz ettireceğe benziyor.

Onu biz pek çok projede izledik ve bu projelerin hepsinde de rolünün hakkını fazlasıyla verdiğini söyleyebiliriz. Yılların verdiği tecrübeyle de bu özelliğini de daha uzun süre izleyeceğimizi şimdiden söyleyebiliriz.

Mesut Akusta Hangi Diziyle Ekrana Dönüyor?

Sevilen oyuncu Mesut Akusta’nın döneceği dizi ise Masal Çiçeği olacak. Bilindiği üzere yeni dizi Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Dizinin Antalya Alanya bölgesinde çekileceği gelen haberler arasında. Dizinin yapımcılığını T Company (Bülent Turgut) üstlenirken, senaryosunu Altuğ Küçük, yönetmenliğini ise Ömer Faruk Sorak üstlenecek.

Dizide Mesut Akusta’ya eşlik edecek olan diğer isimler ise Yeşim Ceren Bozoğlu, Zeynep Eronat, Uğur Yücel, Macit Koper ve Gözde Cığacı gibi isimler olacak.

Mesut Akusta Kimdir? Oynadığı Diziler?

Mesut Akusta Konya doğumludur. Oyunculuk serüvenine eğitimlerle birlikte gençlik zamanlarında başlayan Akusta’nın yer aldığı dizi ve filmlere baktığımız zaman Kurşun Yarası, Karagümrük Yanıyor, Ay Tutulması, Karagül, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yıldızlar Şahidim, Ölene Kadar ve Börü gibi dizilerde yer almıştır.

Mesut Akusta ve diziyle ilgili genel bazı bilgileri sizler için sunduk. Şimdi de diziyle alakalı genel oyuncu kadrosu hakkında bilgiye ulaşacağınız konumuza bekliyoruz sizleri..

Masal Çiçeği Dizisi Oyuncuları Tüm Oyuncu Kadrosu Konusu Karakterleri