Masal Çiçeği Dizisi Oyuncuları Tüm Oyuncu Kadrosu Konusu Karakterleri


Güncelleme: 7 Kasım 2018 : 17:10
0

Kanal D ekranları birçok başarısız yapımın ardından dizi sektöründe hızını kesmiyor. Yeni bir yapıma imza atacak olan Kanal D ekranlarında Masal Çiçeği adlı dizi izleyici ile buluşmak için gün sayıyor. Oldukça merak edilen Masal Çiçeği dizisi oyuncu kadrosu, Masal Çiçeği dizisi karakterleri, Masal çiçeği dizisinin konusu hakkındaki bilgilere konumuzun devamında yer verdik.

Cast çalışmaları devam eden Masal Çiçeği dizisi Vizontele,G.o.r.a gibi oldukça başarılı yapımlarda imzası bulunan Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğinde izleyici ile buluşacak. Senaryo yazarlığını ise daha önce Filinta ve Oyunbozan gibi özel projelerde imzası olan Altuğ Küçük yapmaktadır.

Masal çiçeği dizisi için T Company şirketi ile anlaşma sağlanmış, 2019 Şubat ayında yayın hayatına girecek. Masal çiçeği dizisinin oyuncu kadrosu da konusu kadar merak konusu oldu. Masal çiçeği dizisinin konusu belli fakat oyuncu kadrosu henüz netleşmemiştir. Birçok oyuncuya teklif götürülmüş bazıları ile anlaşma sağlansa da bu bilgiler sosyal medyadan sır gibi saklanmaktadır.

2018 Kanal D ekranları dizi bakımından oldukça şanssız bir yıl geçirdi. Hazırlanan projelerin hiçbiri tutmadı. Yıllardır yayın hayatında olan Arka Sokaklar dizisi Kanal D ekranlarında 500’e yakın bölümle izleyici karşısına geçmiş ve kemikleşmiş bir izleyici kitlesine sahip bir proje olmustur.

Reytinglerde sadece Arka Sokaklar dizisi kendine yer edinmistir. Çocuklar Duymasın, Bir litre gözyaşı, ikizler Memo can, Muhteşem İkili gibi dizileri yer vermiş olan Kanal D Bir Umut yeter dizisi icin de final yapmadan önce gününü değiştirmiş fakat yine istenilen performans beklenilen gelirler elde edilememiştir. Ve yeni bir proje olan Masal Çiçeği dizisi ile bir kere daha bir umutla dizi çalışmalarına başladı.

Masal Çiçeği dizisi oyuncuları konusu Masal Çiçeği dizisi nerede çekilecek, Masal Çiçeği dizisinde çalan şarkılar ile ilgili bilgileri sitemizden takip edebilir ayrıntılara yorum kısmından bizlere yazarak ulaşabilirsiniz.