Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan Kim? Oynadığı Diziler


Güncelleme: 13 Şubat 2018 : 18:42
1

Heyecanla beklenen Mehmed Bir Cihan Fatihi ilk tanıtım fragmanıyla izleyici beğenisine sunuldu. Bir dönem dizisi daha ekranlara gelmek için gün sayıyor. Kenan İmirzalıoğlu ve Büşra Develi’nin başrollerini paylaştığı Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan kim? Kalabalık oyuncu kadrosu ve tarihten konusuyla dikkatleri üzerine çeken Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan kim? İşte detaylar…


Mehmed Bir Cihan Fatihi Helena Kim? Gerçek Adı, Yaşı, Sevgilisi


Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan kim soruna gelmeden önce dizinin konusu ve karakteri hakkında kısa bir bilgi verelim. Son olarak Karadayı dizisinde Mahir karakterine hayat veren ve 3 yıldır ekranlardan uzak kalan başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu Fatih Sultan Mehmed rolüyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Rol aldığı projeleri büyük titizlikle seçen oyuncu, Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde üstün bir performans sergileyecek.

Dizinin ana kahramanlarından birine hayat veren Büşra Develi’de Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisiyle kamera karşısına çıkıyor. Son olarak Fi dizisinde Bilge karakterine hayat veren genç oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile aynı projede rol aldığı için oldukça şanslı. Dizinin diğer bir dikkat çeken ismi ise Gülbahar Sultan. Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan kim? 

Dizinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Fakat en geç mart ayrının ilk haftası ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin izlenmesi için doğru gün ve saatte ekrana gelmesi oldukça önemli. Çarşamba ve pazartesi gibi güçlü rakiplerin olduğu tarihler dışında bir gün yayınlanması dizinin başarısı için daha iyi olacaktır.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Kim? Sedef Avcı

Ekranların aranan yüzlerinde biri olan başarılı oyuncu Sedef Avcı 1982 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Kocaeli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi bölümünden 2001 yılında mezun olmuştur. Kariyerine farklı bir alan devam etmek istemiş ve oyunculuğa yönelmiştir. Mahşeri Cümbüş grubundan oyunculuk dersleri almıştır. New York’taki Actors Studio’den ülkemize gelen AnthonyVincent Bova’nın work shoplarına katıldı.

Kusursuz fiziğiyle dikkat çeken Sedef Avcı bir dönem Gaye Gökmen ajansına bağlı modellik yaptı. 2001 yılında Miss Universe Kainat Güzelliği yarışmasında ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. Sırasıyla, Böyle mi Olacaktı, Yanık Koza, Hayattan Korkma, Menekşe ile Halil, Yaprak Dökümü, Ezel, Romantik komedi, Umut Yolcuları, Arka Sokaklar, Mazi Kalbimde Bir Yaradır, Esir Şehrin Gözyaşları ve Bedel projelerinde rol almıştır.

Şimdilerde Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan rolüne hayat veren Sedef Avcı’ya yeni projesinde başarılar dileriz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbühar Sultan kim sorusunu sizler için yanıtladık. Sizlerde konuyla ilgili eklemek istediklerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz.

Mehmed Bir Cihan Fatihi Gülbahar Sultan Kim?

 

 

Comments are closed.