Masum Değiliz Neden Yayınlanmıyor? Neden Yok?


Güncelleme: 12 Nisan 2018 : 18:02
0

Masum Değiliz 31 mart cumartesi yayın hayatına başlamıştı. Dizi sıra dışı ve etkileyici konusuyla diğer dizilerden oldukça farklı. Fakat dizi ilk iki bölümüyle ne yazık ki beklenen ilgiyi görmedi. Yine de ortalama bir reyting yakalamayı başardı. Ancak ne yazık ki dizi 2. bölümden itibaren yayından kaldırıldı. Dizinin takipçileri Masum Değiliz neden yayınlanmıyor, Masum Değiliz neden yok sorularını araştırdı.

Dizinin akıbetiyle ilgili çeşitli spekülasyonlar var. Kulislerde dolaşan bir bilgi dizinin tamamen yayından kaldırıldığı yönünde. Diğer bir bilgi ise dizinin yanlış zamanda ekrana geldiği için 2 temmuz itibariyle 1. bölümüyle yeniden başlayacak. Hangisinin doğru karar olduğu tartışılır. Fakat bizim düşüncemiz dizi kesinlikle tamamen yayından kaldırılmamalı. Çünkü 1 milyon 300 bin izleyiciye karşı yapılmış bir hakaret sayılır. D

Diziyle ilgili Koliba yapımdan resmi bir açıklama çok geçmeden geldi. Dizinin yaz aylarında tekrar izleyiciyle buluşacağı ve tüm heyecanıyla kaldığı yerden yayın hayatına devam edeceği bildirildi. Masum Değiliz neden yayınlanmıyor neden yok sorularını da böylece yanıtlamış olduk.

Atv en yakın zamanda dizinin temmuz ayında yeni bölümleriyle yayın hayatına devam edeceğini açıklamalı. Aksi takdirde geniş bir izleyici kitlesini kendine küstürebilir. Zaten Masum Değiliz dizisinin hak ettiği ilgiyi görmemesinin bir nedeni de yanlış günde ekrana gelmesi. Kanal, Bahtiyar Ölmez gibi kalabalık bir izleyici kitlesine hitap eden bir dizinin yerine Masum Değiliz’i getirerek tepki almıştı. Dizi daha farklı bir günde ekrana gelmiş olsaydı reyting sonuçları farklı olabilirdi.

Şimdi cumartesi akşamlarını Masum Değiliz dizisiyle dolduran izleyiciler aynı saatlerde Masum Değiliz dizisini göremeyince, Masum Değiliz neden yok, neden yayınlanmıyor, ne zaman yayınlanacak sorularına yanıt aradı. Bizde tüm ayrıntıları sizlerle paylaştık.

Masum Değiliz dizisinin yayından kaldırılması hakkında ne düşünüyorsunuz? Dizinin temmuz ayında ekrana gelecek olması nasıl bir karar? Düşüncelerinizi yorun kısmında paylaşabilirsiniz.