Masum Değiliz Tekrarları Ne Zaman?Hangi Günler? Saat Kaçta?


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 01:51
1

Atv’nin bu hafta sonu ekrana getireceği yeni dizisi Masum Değiliz tekrarları ne zaman? Aynı gün farklı dizilerle çakışan Masum Değiliz tekrarları hangi günler saat kaçta yayınlanacak? 

Sezon ortasında yayın hayatına başlayan Masum Değiliz dizisi zamansız bir başlangıç yaptığı için izleyici çekmekte biraz zorlanacak. Yayıncılık esaslarına göre Mart-Nisan ayları dizilerin sezon finaline yaklaştığı bir zaman dilimi. Bu yüzden seyirci kitlesinin takip ve merak ettiği dizileri bırakıp Masum Değiliz dizisini izlemesi biraz zor gibi görünüyor. Bu durumda dizinin tekrar bölümlerinin yayınlanması oldukça önemli. Bu yüzden seyirci Masum Değiliz dizisi tekrarları ne zaman hangi günler saat kaçta yayınlanacak sorularına yanıt arıyor.

Masum Değiliz dizisi 31 mart cumartesi yayın hayatına başlayacak. Ve dizinin ilk tekrarı kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 23.00’da tekrar yayınlanacak. Masum Değiliz yayınlandığı hafta boyunca bir saat ileri atarak yayınlanacak. Böylece izleyicinin Masum Değiliz dizisini yakalaması sağlanacak. Yeni başlayan tüm dizilerde aynı sitem uygulanıyor. Amaç daha geniş seyirciye ulaşarak reytingleri artırmak.

Masum Değiliz usta oyuncu kadrosu, zengin prodüksiyonu ve sıra dışı konusuyla dikkat çeken bir proje. Dizi için kalabalık bir ekip gece gündüz demeden çalışıyor. Çekimler için  Beykoz’daki Kundura Fabrikasında dizi için yeni evler, iş yerleri, kafeler yapılarak adeta yeni bir mahalle oluşturuldu.

Masum Değiliz, Atv’nin 2018’e damgasını vuracak en iddialı yapımlarından biri olmayı hedefliyor. Masum Değiliz’in ilk bölümü, yarın saat 20.00’de Atv ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Masum Değiliz Tekrarları kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için yeni bölümün hemen ardından tekrar yayınlanacak.

 

Comments are closed.