Masum Değiliz Reyting Sonuçları Nasıl? İzlendi Mi? Tuttu Mu?


Güncelleme: 31 Mart 2018 : 02:46
1

Zengin oyuncu kadrosu, güçlü prodüksiyonu ve ilginç konusuyla dikkat çeken Masum Değiliz reyting sonuçları nasıl? Cumartesi günü ekrana gelmeyi seçen Masum Değiliz tuttu mu? Uzun süredir tanıtım teaserları ekranlarda dönen Masum Değiliz izlendi mi? Yeni başlayan tüm diziler için sıklıkla sorulan tüm bu soruların yanıtını haberimizin devamında alabilirsiniz.

Mert, Emir ve Volkan, Lise yıllarından bu yana hiç ayrılmamış üç yakın dosttur. Bu üç yakın arkadaş, Mert’in nişanının olduğu gün aralarında Mert’in nişanlısının kardeşi Umut’un da dahil olduğu büyük bir suça karışırlar. O gün Volkan, Mert ve Emir için dönüm noktası olacaktır.Yaşanan olay hepsinin hayatını tamamen değiştirecek.  O günden sonra her birinin tutması gereken bir söz, korumak zorunda oldukları bir sır vardır. Ama bu sırrı taşıması o kadar zordur ki o genç bedenlere çok ağır gelecektir.

Dizinin ilk bölümünde karakterleri ve konuyu tanıdık. İzleyenlerin bir kısmı dizinin notunu ilk bölümde verdi ve cumartesi akşamlarını Masum Değiliz dizisiyle doldurmaya karar verdi. Peki dizinin ilk bölüm reytingleri nasıl? Dizi beklentileri karşıladı mı? Atv 2018 sezonunda birbirinden güçlü projelerini art arda ekrana getirmeye devam ediyor. Masum Değiliz de uzun bir hazırlık ve tanıtımın ardından nihayet yayın hayatına başladı.

Şimdi dizi için en çok merak edilen konu reyting sonuçları nasıl? Dizi ilk bölümü ile beklenen reyting oranını yakaladı mı? Cumartesi akşamları ekrana gelen Masum Değiliz aynı gün aynı saatte Fazilet Hanım ve Kızları, Yeni Gelin, Adı Zehra, Kalk Gidelim, İnsanlık Suçu ve Survivor gibi projelerle reyting savaşı verecek.

Geçtiğimiz haftaların reyting sonuçlarına baktığımızda Survivor’ın 7-8 arası bir reyting ortalamasıyla günü zirvede kapattığını görüyoruz. Ardından Yeni Gelin, Fazilet Hanım Ve Kızları takip ediyor. Masum Değiliz dizisinin 5-6 bir ortalamayla en çok izlenen 10 program arasında yer alacağınız düşünüyoruz. Eğer dizi ilk 10 içerisine girmeyi başaramazsa yakın zamanda final yapacak demektir.


Masum Değiliz Tekrarları Ne Zaman?Hangi Günler? Saat Kaçta?


Masum Değiliz dizisini nasıl buldunuz? Sizce Masum Değiliz tuttu mu,  izlendi mi? Masum Değiliz dizisi hakkında görüş ve düşüncelerinizi yorum kısmında paylaşabilirsiniz?

1 YORUM

Comments are closed.