MasterChef’de ‘O Ses Türkiye’ sürprizi! Kim eleme adayı oldu?


Güncelleme: 20 Kasım 2018 : 14:00
0

MasterChef Türkiye‘nin dün akşam yayınlanan bölümünde hangi takım ipi göğüsledi? Kaybeden takımdan hangi isim eleme adayı oldu?

TV8‘in beğenilen yemek programı MasterChef Türkiye‘nin dün akşam yayınlanan bölümünde yine eğlenceli anlar yaşandı.

MURAT’SIZ İLK YARIŞMA

Geçtiğimiz hafta MasterChef Türkiye yarışmacılarından Murat‘ın sergilediği agresif davranışlar nedeniyle diskalife olarak elenmesinin ardından bu hafta gözler kalan yarışmacılara çevrilmişti.

Murat’ın elenmesinin ardından yayınlanan ilk bölümde yarışmacılar yine bütün hünerlerini sergileyerek jürinin gözüne girmeye çalıştılar.

KİMLER KAPTAN OLDU?

MasterChef Türkiye‘nin yeni bölümünün ilk oyunu kaptanlık için yapıldı.

Kandil olması nedeniyle yarışmacılardan kandil simitleri yapmaları istendi. En hızlı ve en lezzetli şekilde kandil simidini yapan kişi yarışmayı kazanara kaptan olmaya hak kazandı.

OYUNUN GALİBİ HANGİ TAKIM?

Kıyasıya bir mücadeleye sahne olan yarış sonunda Burcu ipi göğüsleyerek mavi takımın kaptanı olmaya hak kazandı. Burcu’nun kendine rakip olarak Uğur’u seçmesi üzerine MasterChef Türkiye yarışmacılarından Uğur kırmızı takımın kaptanı oldu.

ELEME ADAYI KİM OLDU?

İki kaptan takımlarını seçtikten sonra yarışmaya geçildi. Burcu, Kerem, Eslem ve Hakan mavi grupta, Uğur, Meltem, Mehmet ve Esra ise kırmızı grupta yer aldı.

Takım oyunu sonunda ise galibiyeti alan takım maviler oldu. Kırmızı takımın büyük hüsran yaşamasının ardından dokunulmazlık oyununa geçildi. Dokunulmazlık oyununu kırmızı takımın kaptanı Uğur kazandı.

Eleme adayını belirlemek üzere oy verme işlemine geçen MasterChef Türkiye‘nin kırmızı takım yarışmacıları Esra’nın gitme adayı olmasına karar verdi. Oylama sonucunda eşitlik çıkınca kaptan Uğur, Esra’nın adını verdi.

MASTERCHEF’TE O SES TÜRKİYE SÜRPRİZİ

MasterChef Türkiye‘de bugün bir eleme oyunu daha oynanacak ve Esra’nın karşına bir isim daha çıkacak. Bakalım MasterChef Türkiye yarışmasına bu hafta kim veda edecek?

Yarışmacılar bugün yayınlanacak bölümde O Ses Türkiye jürisi için yemek yapacaklar.

O Ses Türkiye yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, jüri üyeleri Seda Sayan, Beyazıt Öztürk, Hadise ve Murat Boz’a yemek yapacak olan MasterChef Türkiye yarışmacıları bakalım yemeklerini beğendirebilecekler mi?