Masterchef Türkiye Birincisi Kim Oldu? Kerem Mi Uğur Mu? Yarışmayı Kim Kazandı!


Güncelleme: 24 Aralık 2018 : 00:40
0

Masterchef Türkiye  23. Aralık 2018 Final Akşamı Neler Yaşandı!

 TV8 sevilen yarışma progmanı Masterchef  Türkiye’de 23 Aralık akşamı final de kazanan kim oldu. Uğur mu, Kerem mi  yarışmayı kim kazandı. Kim Masterchef oldu.  TV8’in her hafta reyting rekorunu kıran yarışması Masterchef  Türkiye  bu akşam finali ile izleyicilerinin karşısına çıktı.  Yarışmada finale kalan  Uğur ve Kerem namı değer ‘Düşman kardeşler’ finalde de yarışmaya yakışır lezzetler ortaya çıkardı. Yarışmanın eski  Masterchef adaylarının da katıldığı finalde heyecan doruktaydı.  Finale sevilen yarışmacıların bomba açıklamaları ve finalde dahi tartışan düşman kardeşler finale damga vurdu.

Tv8  de beğeniyle izlenilen Masterchef  Türkiye programında finale gelindi. TV8’in başarılı yapımlarına yeni bir yarışma daha kazandıran Acun medya Türk halkının kalbini kazandı. Birinci sezonu ile yarışmaya damga vuran yarışmacılar  ve karakterleri ile yarışmaya farklı bir boyut kazandıran başarılı jüri üyeleri ile program seyirciden tam  not aldı. Finalde canlı yayına  ailelerininde katılmasıyla duygusal anlar yaşandı.  Jüri üyelerinin de duygulandığı finalde özelikle Somer şej gözyaşlarını tutamadı.  Sokak ropörtajları halkın nabzının tutulduğu finalde ‘Düşman kardeşlerin’ sevenlerinin eşit olduğu gözlerden kaçmadı. Yaşanan iyi kötü şeylere rağmen eski yarışmacıların finalistlere desteği tam oldu. TV8’in başarılı yapımı Masterchef Türkiye finale gelindi. Bakalım yarışmayı kim kazandı.

Masterchef Türkiye’nin Sürpriz Nedir!

Masterchef Türkiye  finalinde birinciye  100 Tl ödül Masterchef Türkiye  kupası verilecekti. Finalde büyük sürpriz yaşandı Birinci olana Cüneyt Asan’ın Dubai de açacağı yeni restauranta çalışma fırsatı kazanacak.

Somer Şef’in Masterchef Türkiye Finalistlerine Sürpriz Fırsat!

Masterchef Türkiye yarışmasının sevilen jüri üyesi Somer şeften finalistlere büyük jest! Somer şef son ikiye kalan yarışmacıların birbirinden başarılı olduğunu ve birçok restaurantta çalışabilecek yetenekte olduğunu dile getirerek 2 finalisttin de kendi restauranttın da Sdney de çalışma imkanı sundu. 2. olan  yarışmacıda  büyük bir fırsat  kazandı.

Masterchef Türkiye Yarışmasının 1. Kim Oldu!

Tv8’nin her hafta zirveye oynayan yeni yarışması 16. Haftanın sonunda zorlu etaplardan geçerek finale kalan Kerem ve Uğur arasından 1.sini seçti. Türkiye’nin Masterchef’i kim oldu. Masterchef Türkiye yarışmasının 1. sezon birincisi Uğur  oldu.