MasterChef Mehmet Kimdir? Ünlü Restoranın Patronuymuş!


Güncelleme: 29 Kasım 2018 : 18:03
0

MasterChef Türkiye‘nin en dikkat çeken yarışmacılarından olan Mehmet Sur kimdir?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan yemek programı MasterChef Türkiye yarışmasının yarışmacıları da bir o kadar dikkat çekiyor.

MasterChef Türkiye yarışmasının en eğlenceli yarışmacılarından biri de Mehmet. MasterChef Mehmet geçtiğimiz hafta elense de uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir isim oldu.

MasterChef Mehmet Kimdir? Mehmet Sur Kimdir? İşte MasterChef Mehmet’in hayat hikayesi…

MASTERCHEF MEHMET KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

MasterChef Mehmet Sur 39 yaşında ve aslen Diyarbakırlı. Üç çocuk sahibi olan Mehmet Sur küçük yaşlardan itibaren mutfağın içerisinde.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ

Instagram’da da geniş bir takipçi kitlesi olan MasterChef Mehmet kendisini şırdan ustası olarak betimliyor. Mehmet Sur’un sosyal medyadaki takipçi sayısı her geçen gün artmakta.

HANGİ RESTORANIN SAHİBİ?

İstanbul’un Fatih semtinde yer alan Sur Ocakbaşı restoranının sahibi olan Mehmet Sur, işletmeyi kardeşleriyle birlikte yönetiyor. Sur tatlısı ve sac kavurması ile ünlü olan Sur Ocakbaşı’nın sahibi olan MasterChef Mehmet’in bir kaç restoranı daha bulunmakta.

Maddi olarak iyi durumda olduğunu açıklayan Mehmet Sur yarışmaya sadece MasterChef olabilmek için katılmış.

SON ELENEN İSİM OLDU

MasterChef Mehmet, Tv8 ekranlarında Pazartesi ve Salı günleri ekrana gelen MasterChef Türkiye yarışmasında Salı günü yayınlanan bölümde elenen isim oldu.

Mürdüm eriği soslu kuzu sırt ile buğday rizotto yapan ancak yemekleri MasterChef Türkiye jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Hazer Amani tarafından beğenilmeyen Mehmet Sur yarışmaya veda etmişti.

YEMEKTEYİZ’E DE KATILMIŞTI

Ekranlarda yer almayı seven MasterChef Türkiye yarışmacılarından Mehmet Sur, daha önce de aynı kanalda yayınlanan Yemekteyiz yarışmasına katılmıştı.